Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Aman dikkat et dua ediyim derken bazı ağır dualar var sağlam havascıları tedirgin edicek seviyede onlardan uzak durmaya çalış daha büyük sıkıntı alırsın basına cevsen oku istersen allah rızası için çok güçlüdür günah farketmez etrafında çok büyük koruma olusur ifritler yaklasamaz
|
Hizbulleri okuyum diyodum hocam bu ara faydasi olur diyerekten okumayimmi iyi dediniz gercekten yani ne gorursem okuyacak vaziyetteydim ama bu aralar toparladim sadece kurani kerimden devam ediyim o zaman bazi diyor iste havas uygulamari hacetlerde cok etkili oluyor diye benimde aklim kayiyor bazen okusam etkili olurmu gibisinden zaten bir kac cin ismi ezberledim onlari gordugum dualari okumuyorum kasem davet falan olanlari ben genede dikkat edeyim
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Aman dikkat et dua ediyim derken bazı ağır dualar var sağlam havascıları tedirgin edicek seviyede onlardan uzak durmaya çalış daha büyük sıkıntı alırsın basına cevsen oku istersen allah rızası için çok güçlüdür günah farketmez etrafında çok büyük koruma olusur ifritler yaklasamaz
|
Cevsene niyetliyimde gunluk okumalardan onada vakit kalmiyor biraz daha rahatlayim onada baslicam insallah 40 gün