Alıntı:
insankim Nickli Üyeden Alıntı
Çok mutsuzum 3,5 ay önce ortada hiçbir şey yokken her şey çok güzelken bir anda ayrıldı 1 yıllık ilişkimiz vardı evlenecektik. konuşmaya çalıştım beni artık sevmediğini söyleyerek dinlemedi. Çok aşığım ondan başka hiç bir şey düşünemiyorum uyku bile uyuyamıyorum vücudum çok hastalandı üzüntüsünden. Depresyona da girmişim. Rabbim nasip etti 1,5 yıl önce islamla onun sayesinde tanıştım müslüman oldum ben onu gerçekten kaybedemem yalvarırım yardımınıza çok ama çok ihtiyacım var. Gece gündüz dua ediyorum onu çok özlüyorum canım yanıyor. en sonunda bu forum çıktı karşıma. Yardımınıza muhtacım bana Allah rızası için yapabileceğim bir uyulama önerin gerekiyorsa günlerimi haftalarımı alsın ama sonuç versin deneyimli bi hocaya yaptırabilecek maddi durumum bile yok benim lütfen bana yardım ederseniz emin olun bir ömür duacınızım. Çok çaresizim lütfen ama lütfen yalvarıyorum sizlere bana yardım edin. Tavsiyelerinize muhtacım.
|
Her şeyde bir hayır vardır. Nasip. Eğer isterseniz ilmim yettiğince sizin yıldız haritanıza bakabilirim. Özelden iletişim kurabiliyorsanız...