Alıntı:
Saviorangel Nickli Üyeden Alıntı
Tamam youtube den yüklemeye çalışırım yarın yollarım linkini.Acaba cin mektubunu astım ondan mu rahatsız oldular.Yani hep varlar da ben bilmeden birsey mu yaptım rahatsız oldular.yoksa biri benle mi ugrasiyor
|
youtubeye yükel at demedim video yükleme sitelerinden upload sitelerinden yükle at simdi isim kullanıcı gibi şeylerden ceza almıyım admin izin veririse yotubeden yükle
Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Evdeki hareket eden bozulan aletler tıpla alakasi yok baya baya ağır ifrit saldırısı kardeşim. Bende varken onumdeki bardağın sağa sola kayması evin lambaları üstüme düşüyordu evde elektronik eşyaların çoğu bozulması yorganların sürekli devrilmesi ondan ziyade kendi gözümle gormem oldu çok şükür zikirler azaldı saldırılarda neredeyse yok seviyede işlerim düzenim yerine oturdu. Önlem alması lazım almazsa sonu pek iy gözükmüyor
Cin mektubuyla davet yapılıyor Ayetel Kürsi asaydin diyecemde bu konuda bilgim yok 😀
|
-şimdi ben inanmadığımda duymadığımda n demedim
boyle vakalarda ağır güçlü ifritler bunu yapablir diye düşünüyordum ve boyle varlıklar bu siteye girip normal bir şekilde yazı yazmasına dahi pek mükün kılmaz gibi geliyor tabi herşey oalbiliyor sadece sordum bende