Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
"""Sabah kalkar kalkmaz hiçbir şey yemeden içmeden bir bardak su yada tas doldur""""
joker boyle yazmis,ondan dolayi acmi tokmu olmuş...
nereden cikti sabah erken kalk bir sey yemeden içmeden diye bir tarifi nerden duymus....
sabah cogu kişi ac karnina su icse midesi bulanir...
benimde öyle ac karnima su icince midem bulanir...
böyle olan kisiye bu tarifi verirsen hic bir seyi olmayani bile musallatli sanirsin o kişinde her seyini alt üst edersin
iste bilmeden boyle yanlis tarif verilince bir cok aksaklik çıkar,
|
hata nadiren gece uyanıp su içince suyu ntadı şekerli geliyor bazıları buna hastalık desede tahlilierde birşey çıkmadı yani ben su için ilk once tadına bakın sonra tertipi uygualayıp suyu için farkı görün diyorum
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
"""Sabah kalkar kalkmaz hiçbir şey yemeden içmeden bir bardak su yada tas doldur""""
joker boyle yazmis,ondan dolayi acmi tokmu olmuş...
nereden cikti sabah erken kalk bir sey yemeden içmeden diye bir tarifi nerden duymus....
sabah cogu kişi ac karnina su icse midesi bulanir...
benimde öyle ac karnima su icince midem bulanir...
böyle olan kisiye bu tarifi verirsen hic bir seyi olmayani bile musallatli sanirsin o kişinde her seyini alt üst edersin
iste bilmeden boyle yanlis tarif verilince bir cok aksaklik çıkar,
|
hata nadiren gece uyanıp su içince suyu ntadı şekerli geliyor bazıları buna hastalık desede tahlilierde birşey çıkmadı kişiden kşiye biraz farklılık oluyor o yüzden
ben su için ilk once tadına bakın sonra tertipi uygualayıp suyu için farkı görün diyorum