Alıntı:
Fehime Nickli Üyeden Alıntı
malesef ama boyle.sız bu yoldamısınız tecrubenız varmı ?yoksa duyummu kımse acık ve net anlatmaz .cunku anlatmayın derler bunlar sırdır.ama ben o ara okadar cok korkmustum kı anlatıyordum kı o perde kapansın ..malesef alakası yok .kapanmıyor. o enerjı artık vucunuzdaysa asla
|
yoldan kasit goz kulak ve hissiyat perdelerin acik mi degilmi ise kapali
kalp gözü nden bahesediyorsaniz bayaaa ırak iznmalesef
bizde kendi deneyimlerimiz az bucuk oldu lakin ben arastirmaci bie muminim birçok kitap okudum hava,tasafffuv, islami, kitaplar okudum havas sitelerinde derin arastirmalar yapiyorum mumin kardeslerimizin derdi oldumu oneriler falan veriyorum ki kendimde istifade etmeye calisiyorum bazen oluyo bazen olmuyor malesef
Alıntı:
Fehime Nickli Üyeden Alıntı
malesef ama boyle.sız bu yoldamısınız tecrubenız varmı ?yoksa duyummu kımse acık ve net anlatmaz .cunku anlatmayın derler bunlar sırdır.ama ben o ara okadar cok korkmustum kı anlatıyordum kı o perde kapansın ..malesef alakası yok .kapanmıyor. o enerjı artık vucunuzdaysa asla
|
sitede sizin gibi bazi ozel vasiflara sahip kardes lerimiz var ozellikle bayanlar onlar cekinmeden anlstiyor yasadiklarini yani site yapisi geregi sizde isterseniz anlatirsiniz bazi ksrdeslerimiz analtinca o haller kaybolduğu da goruldu sir analtilmaz algisi da var yani keyfinize göre takılın sorumluluk size ait