Alıntı:
Jigsaw44 Nickli Üyeden Alıntı
Sen burada Allaha sorabilir misin Ey rabbim! Neden erkekleri kadınlardan üstün yarattın? Diyebilir misin? HAŞA!
Değerli kıymetli vaktinizi buraya ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.
|
özet geçeyim ben diğer okuyuculara
-erhan aktaş gibi kendisi nin açıklama yaptığı videolara açıkça zıt laflar soyleyip artık unutkanmıdır bilemiyorum insanların baş ürtünmeeleri arap geleneğdir ayeti de kendince yorumladığnıı soyleyip boyle yorumlayabilriiz dimi dye kitlellere ersmen aly edercesine çeviri yapan ilmi toplasan 30 yıllık bir çalışmayı geçmeycek bir şşahısı ömrünü yüzbinlerce hadis sneeti inceleyip filtreleyip bitirmiş buhari ebu davud gibi alimleri inkar eden bu arkadaşımız ki erhan aktaş da hadislerde sadece 2 kişi buhari ebu davud ve unutğum biri kişi örnek gösterdiği halde reddediyor
-abicim senin benimsediğin adam bile kendine bu kadar saçma zıt sapkınca şeyler soyluyor iken sen ne adamın arkasında duruyorsun nede kendi laflarının ben seni çözemedim boyle tas tamam olmaz boyle de dine tebliğ edmezsin sağğkınlıkdır bu
-Ayetler ve hadislerle gayet nokta atışı resule itati hadisleri değerini ve mantığınıda anlatık lakin buna rağmen empoze olduğu adama inanmaya devam edicek arakdaş o bile kendisine tam kafası dedikleri uyum sağlamaz iken
-kimseyi bu düşünürlerin yolunda gitmeyi önermem çünkü apaçık kendi fikirleri ne ters düşen ve kafalarıan göre dini yorumlayanlar ziyan içindedirler
de se ki şu kişisi ni severim sayarım sonra dese abi ben onu sevmem eywallah fikri değişmiş derim ama adam kendi dedğine ters düşüyor boyle birşey yok ya
Alıntı:
Jigsaw44 Nickli Üyeden Alıntı
Sen burada Allaha sorabilir misin Ey rabbim! Neden erkekleri kadınlardan üstün yarattın? Diyebilir misin? HAŞA!
Değerli kıymetli vaktinizi buraya ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.
|
özet geçeyim ben diğer okuyuculara
-erhan aktaş gibi kendisi nin açıklama yaptığı videolara açıkça zıt laflar soyleyip artık unutkan mıdır bilemiyorum insanların baş örtünmeeleri arap geleneğdir ayeti de kendince yorumladığınıı soyleyip boyle yorumlayabiliriiz dimi dye kitlellere resmen alay edercesine çeviri yapan ilmi toplasan 30 yıllık bir çalışmayı geçmeycek bir şşahısı ömrünü yüzbinlerce hadis seneeti inceleyip filtreleyip bitirmiş buhari ebu davud gibi alimleri inkar eden bu arkadaşımız ki erhan aktaş da hadislerde sadece 3 kişi
buhari ebu davud ve unutğum biri kişi örnek gösterdiği halde reddediyor
-abicim senin benimsediğin adam bile kendine bu kadar saçma zıt sapkınca şeyler soyluyor iken sen ne adamın arkasında duruyorsun nede kendi laflarının
- ben seni çözemedim boyle tas tamam olmaz boyle de dine tebliğ edmezsin sapğkınlıkdır bu
-Ayetler ve hadislerle gayet nokta atışı resule itaati hadisleri değerini ve mantığınıda anlatık lakin buna rağmen empoze olduğu adama inanmaya devam edicek arkadaş o bile kendisine tam kafası dedikleri uyum sağlamaz iken
-kimseyi bu düşünürlerin yolunda gitmeyi önermem çünkü apaçık kendi fikirleri ne ters düşen ve kafalarıan göre dini yorumlayanlar ziyan içindedirler
-de se ki şu kişisi ni severim sayarım sonra dese abi ben onu sevmem eywallah fikri değişmiş zamanla herekse olur boyle şeyler derim
- ama adam kendi dedğine ters düşüyor boyle birşey yok ya