Alıntı:
Jigsaw44 Nickli Üyeden Alıntı
Hepsine de cevap verdim yaw hangi birine vermemezlik ettim
Bana 7 defa tavaf edileceğine dair hadis göster
|
kardeşim benim sorularıma da allah oyle istemiş oyle olmuş diyip geçiştiyirosun ateist birisien bunu de siizn kuranınız dediğin hurafaler bu kadar anlaşılıır keyfine keder kibirleniyor emir buyuruyor mantık yok birşey yok anlam yok saçmalıkdan ibaret der senin kafanda senin yolunda düşünen birisi sen olurmusun olmaz mısın bilemiyorum gaybı allah bilir ama benim fikrim senin kafanda idealine ilereleyen biri ne mumin olarak kalır nede dinini yaşar nede dinini tebliğ edebilir tam tersi senin bu dediğin mümin veya atesit veya desit bir çok kişiye anlatsan dinden soğur cok cahilcecevaplar bunlar neymiş allah oyle dilemiş oayete kardeşim sebepsiz sonuç yoktur tefsir o ayetin indiği zaman o olaya veya geneleme yer tüm müminlere ithafen gelir bazı ayetler yoruma açıktır bazılar ıkapaılıdır kaf ha ya ayn sad elif lam mim bunlarıda kafasına göremi soyledi diyorsun şimdi sen allah çok sapkın düşünceler ateistlere sen bir dakika tartışamazsın seyirciler sernin bu sorularına cevap bakıncadinden çıkar çok büyük hüsranlık çok yazık