Alıntı:
metehan51 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sahabe cin bile var biliyorum Allahin selami ve bereketi onlarin üzerine olsun onlari tenzih ettiğimi anlamaniz lazim gelirdi ben buyü yoluyla insan oğluna musallat olan sonra o insanda pskolejik hasarlar birakan işlerini zora sokan yani musallat olan melun cinlere hitaben soyluyorum ve hadda ekleyip Allah onlari kahretsin diyorum
Kardesim ben elhamdülullah onlardan bi korkum yok hadisle sabittirki cinler kapali kapyi açamaz yahut acik kapiyi kapatamazlar Allah c.c isdemdiğj muddetce insana zarar veremezler Allah c.c isdediğiysede başimiza gelene elhamdülüllah dedik ben sadece kafir olanlarina ve büyücülere yardim edenlerine diyorum
|
Sonuçta insan eliyle büyü yapılıp gene insan eliyle musallat yapılıyor cinlere ruhsat veriliyor bı hata varsa kendimizde ariyalim ailemizde bizi sevmeyenlerde ariyalim
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz gerçekten benliğimizi kaybetmişsiz hocam ✋
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|