Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Aşagladıgın cinlerde Allah'ın birer kulari olup senden daha imanlı daha takvalı olanlarıda var desem ? Allah'ın yaratığı birşeyi asaglamak günah olduğunu 7 yaşındaki çocuğa sorsan bilir neden kindarsın kardeşim insanların da kötüsü var nefsine yenik düşeni var onlardada öyle
|
Kardeşim sahabe cin bile var biliyorum Allahin selami ve bereketi onlarin üzerine olsun onlari tenzih ettiğimi anlamaniz lazim gelirdi ben buyü yoluyla insan oğluna musallat olan sonra o insanda pskolejik hasarlar birakan işlerini zora sokan yani musallat olan melun cinlere hitaben soyluyorum ve hadda ekleyip Allah onlari kahretsin diyorum
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle.. insan kadar üstün yaratılmışı yok şu alemde ama insan kadar tehlikeliside yok şu zamanda..Ne mümin cinler var onlarda hesap verecek sen ben gibi bize bildirilmiş "Ben insanları ve cinler bana kulluk etsinler diye yarattım" demekki gorevleri kulluk etmek..
korkma sen korkarsan korkundan beslenirler sen ne kadar imanlı takvalı olursan birşey yapamazlar hatta okudukların hurmetine yardımlar görürsün
|
Kardesim ben elhamdülullah onlardan bi korkum yok hadisle sabittirki cinler kapali kapyi açamaz yahut acik kapiyi kapatamazlar Allah c.c isdemdiğj muddetce insana zarar veremezler Allah c.c isdediğiysede başimiza gelene elhamdülüllah dedik ben sadece kafir olanlarina ve büyücülere yardim edenlerine diyorum