Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
daha kisa ve net yaz,dedigini öz anlatki yazdiklarin okunsun,hem çok uzun hem,devrik cümle,hemde imla kurallarin yok...
|
hocam allah razı olsun ilk gediğimde de söylediniz imla kurallarını benim noksanlıklarımdan nefsimede ağır gelen bir yandanda alışkanlık bir yandan da hafızasal bir sıkıntım
özeti
-arkadaş hem muhalefetn olmak için sayılı büyük şahısları hadisini bizez önümüze koyar ama o kaynaktaki alimlerin daha sahih daha hem fikir olduğu temel konulara muhalefet olur bu kendiyle çelişmesidir ki halifelere cennetle mujdelenen lere dil uzatıyor ehli sünnete körlük olarak konuşuyor ayletee bide lehine olacak diye çat diye koyuyor sanki biz ayetle konuşmasını bilmiyoruz gibi
-diğer uzun yazılarda tek tek gördüğüm kadarıyla sorduğu sorulara cevap ları kendi yorumum hadis ve ayetlerle açıklamarla yaptım
-sizede banada bazı kişilerinin laflarına benziyor
o yüzden kendi idealini mezhepini kitapıını yazmasını tebliğ etmesini önerdim bakalım ne kadar sağlammış gelen sorularla cevap ne akdar verebilcekmiş göreceğiz yıkıcı olmak ile yapıcı olmanın arasındaki farka değindim bilakis kendisi arap tarihi türk tarihi arap türk dil bilgisi nde onca alimden daha iyi biliormuş gibi iddiaları var okuduğu tefsir i yazan kiişilerin kaynaklarından bir haber iken neyse
-en çok komiğime de giden ise zahiri bile daha kavramamış kalp mutmain olmamış oldukça fazla eksiği olan biri
- kendiside farkındaki konu açmış gelmiş mucize gördüğünden ve gördüğü mucize ile amel ettiğinden bahsediyor
- adım gibi eminimki burda mucize adı altında kişi dininiden imanında edicek kapasitede bilgide insanlar var ama arkadaş batini ile amel ettiğinide iddia ediyor trajikomik sitede yeteri kadar gezmemiş glba ..