Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
😞 özür dilerim abi cahilligime verin bilen biri degilim ben size yazmadan birgun önce ablam bizdeydi sadaka cikardik onun niyetine ümit dolu duada bulundum Rabbime Allah rizasi icin 2 rekat namaz kıldım ablam uzun süredir bu çocuk için dua okuyalim diyordu Rabbımden dileyelim çırpıniyorum Rabbimin yardımıyla işim daha kolay olur dedi onun şifası icin hergun 1 yasin oku dedim elinden ne geliyorsa ufakta olsa sadaka çıkar dedim.hergun 1 yasin okuyor.. sizi görünce size sorayım dedim resim isteyince ablam bir an şaşırdı hep bu tür şeyler için maddiyat istiyorlar dedi. Hamd olsun Ali abi zahiri hastalıklar bilgili biri herkese yardım ediyor sizin soylediginiz sadaka cumlesini ablama dedim merakla cevabınızı beklerken sabırsız davrandım bilmemek degil öğrenmemek ayıp.. Cevabınız Rabbım katında hayırlara vesile olsun Cevabınız bizim için umut dolu olsun Rabbım insanlara şifa aracı vesile ediyorsa sizi Rabbım ellerinize gözlerine attığınız her bir adımda insanlara şifa versin. Rabbim katında hayırlara vesile olun amin amin.. Allah razı olsun sizden.
|
Öyle imtihanlar gördüm ki etrafımda , vakti geldiğinde bardaktan dökülen su gibi çözülüp gitti..
Yasini şerifin sonunda elleri açınca ; Çocuğumun / yiğenimin neye ihtiyacı varsa ona onu ihsan eyle diye dua edin..
Bu annesinin imtihanı çocuğun değil ama dışardan senin edeceğin dua annesininkinden daha efdal olabilir , ha anne etmesin demiyoruz tabiki edicek ama imtihan çeperindekiyle dışındakinin duası aynı değildir.. hemen kayırma kendini sende duanın başına geç bakalım
Sadaka verirkende niyet edilecek mesajda yazdığım şekilde