Alıntı:
Saviorangel Nickli Üyeden Alıntı
Esim beni evli bir kadınla aldattı.Bu yasak asklari ortaya cikinca kadin hayatimi mahvetmek icin bana surekli buyu yaptiriyordu.Ilk baslarda cok hoca gezdim.Artik maddi manevi gucum kalmayinca bende Yaklasik 4 yıldır her gece duama devam ettim.Namazlar kıldım.Cok şükür mucizelerine şahit oldum.Ama şu son 1 aydır sanki böyle ağır şeyler yaşamaya başladım.Surekli tovbemi eden biriyim.Allah bilir belki farkında olmadan birini üzdüm.Sizce buyu musallat mi.yoksa birinin hakkına mi girdim.
|
Allah sevdiğine hatalarından dolayı daha çok uyarı gönderir
Sınıf düsün sınıftada bir öğretmen ahmet sürekli ders çalısan haliyle birinci bir öğrenci bu yüzden hoca ahmete çok ödev vermez çünki zaten basarılı
Ama ahmet bi anda çalısmayı ders dinlemeyi bıraktı hoca ahmetin çalıskan ve basarılı olduğunu biliyor bu yüzden ahmet kalk ders çalıs diyip kulağını çekiyor erkenden müdahrle ediyor
Bide hüseyin var hiç dersi dinlemez ödev yapmax
Hoca zaten ödev yapmadığını bildiği için halin varsa gör der ama bazen yaptığı sınırı asınca kulağını çeker
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Allah sevdiğine hatalarından dolayı daha çok uyarı gönderir
Sınıf düsün sınıftada bir öğretmen ahmet sürekli ders çalısan haliyle birinci bir öğrenci bu yüzden hoca ahmete çok ödev vermez çünki zaten basarılı
Ama ahmet bi anda çalısmayı ders dinlemeyi bıraktı hoca ahmetin çalıskan ve basarılı olduğunu biliyor bu yüzden ahmet kalk ders çalıs diyip kulağını çekiyor erkenden müdahrle ediyor
Bide hüseyin var hiç dersi dinlemez ödev yapmax
Hoca zaten ödev yapmadığını bildiği için halin varsa gör der ama bazen yaptığı sınırı asınca kulağını çeker
|
Mesela bazı virdler hayatına bir kere soktunmu çıkaramazsın çok canın yanar e ama hiç okumayandan daha çok allaha yöneliksindir