Alıntı:
Devilll Nickli Üyeden Alıntı
soydedıklerın bır kısmı mantıklı ama yanı 55 tane cek fazla cekme sankı alalhın zıkrını zıkredınce sana musallat olucakalr veya hut hemen ruhanısı zuhur edıcek bunlar abartı bana bana 1 senedır latıf vırdım 2 kere geldıler oda ruya alemı arada bır ses oluyor odada ınsan korkmaması lazım hosuna gıtmesı lazım benım hosuma gıdıyor gelmelerı kısaca nerde alalhın allahın kelamını gunde su kadar cekersen sıkıntı olur dıye ben gunde 33 defe el fettah cektım sadece bas agrısı yanı ınsanları urpertmemek daha ıyı davet yapmıyor ıstedıgın kadar cek bu benım fıkrım
|
Sana göre baş ağrısı tek oluyor zanediyorsun hayatını öyle bir etkiluyor zamanla neye uğradığıni bile şaşırıyorsun ben tecrübeli biri olarak 1 seneden fazla işime engel olundu elimi neye atsam resmen kurudu sadece keşke baş ağrısı ile bitse sabaha kadar uykusuz kalıp sabahta ise gitigimi biliyorum ne zaman gözlerim dalsa göğsüme göğsümden mideme öyle bir rahatsızlık verilirki Allah kimseye vermesin yaşayan bilir
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|