Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
efendim sen syetde bende baskasindan yardim istenmez diye argüman koyan kisisin ?o ayete olu yada diri dememis neden dememis olulerden deseydi dirilerden deseydi zaten acikca benden başkasında demis sen ayetlerle hareket etmedinmi
sahabe diyoruz abi hz omerin rivayetini veriyorum sen bana bunu asla diyemezsin diyorsun abi 4 buyuk halifeden ornek verdim halife baskalarindan dua almayi sakınca görmemiş
devaminda yazinin tevessül aciklamasi var buhari ebu davud tirmizi diyorum
sen abi ben reddediyorum diyorsun tamsm reddet bildiğinle.amel et de bak onceden de dedim bu sitede binlerce.olulerin ruhlarina dua edilerek sirkli yontrm var birak o dualari seytanlari falanda kullaniliyor hepsinde tebligi yapip şirk de olduklarıni belirtsene yahya hocadan sin hocaya bak sapkın dolu senin tabirinle.insanlarda gorup yapip sirke giriyor mudahale etmen gerekmezmi? tek gayen olulerle dua edilmes demeyi hakli cikarmakmi gecen seferde en son birbirbirimizi havel etmisdik zaten
birak sini adminden havas okuku havas hoca si kişi lerde şirk de hepsini uysrki hak ile batil ayır tek bir konuda cok kisiyi dogru yola cekemzsin halen baska konularsa seni göremiyorum kardeşim
ha bu arada o bahsettigin alimleri iyife kitaplarini oku ayetleri hadisleri arastirda su aramizdaki.manevi sikintisi olanalari bir allah rizasi icin yardim et konular ac cunku baska allah rizasi icin olulere tevesul edenler aninda yada 1 gunde 1 yilda insanlari hayata tekrar tutunmalara vesjle.oluyorlar tabi olamayanlarda var cahiller sen bizden alimsin o tabi oldugu hadis alimleri ilimde o kadar derin ve ilerdeki onlarda mutlaka vardir yontemler onlari.mutlaka kkonu paylasimi yapip ac ki istifade edelim bir suru kardesimiz var derdi ola hayirlara vesile olalim
|
"halife baskalarindan dua almayi sakınca görmemiş" yav kardeşim senin okumanda bir problem mi var? müslümanlardan dua almakta bir sakınca yok işin gücün lagaluga yapmak
ben sana ölüyle tevessül diyorum sen diyorsun halife müslümandan dua almış ne alakası var bana 1 tane ölüyle tevessülle veya istiğaseyle ilgili 1 tane nakil söyleyemiyosun
sen bir insanın yapabileceği bir şeyi ondan istersen buna kimse şirk demiyor sizin savundugunuz sapıkca görüste ölüler yardım edebilir diyorsunuz biz bu görüse sirk diyoruz kardesim
kendinize ehli sünnet diyorsanız sünnete muhalif sapık düşünceleri savunmayacaksınız