Alıntı:
yasinseker Nickli Üyeden Alıntı
Esselamu aleyküm benim yanıt aradığım soru şu şekildedir;
Fatiha süresinin hüddamıyla ilgili arayıp bulamadığım 2.bir davet ritüelinden bahsetmişsiniz orda 3 gün oruç hayvansal gıdadan arınmak ve günde 1.000 Fatiha ile bir de kasem duası demişsiniz her Fatiha ardından o kasemin okunmasını demişsiniz.
1. Sorum gelecek olan hüddam cini müslüman mı olacaktır?
2. İse bu 1.000 Fatiha Şerif’i tek seferde bi başlama da okumalıyız ki bu saatler sürer yoksa gün içinde örneğin 300-500-200 olarak bölebilir miyiz?
Ve bu kasem duası tam olarak hangisidir nerden TEM’in edebiliriz Orjinalini adı nedir hangi süre yada ayettir Arapçasını bulmak istiyorum daha doğru ve ihlaslı okuyabilmek için yanıtınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum Allah’a emanet olun
|
Ve aleyküm selam ilk başta icazetsiz davet olmaz bunu bilmeniz lazım,ikinci olarak korumasız davet olmaz,son olarakta havasta yapılan işlemlerde özellikle belirtilmediği sürece tüm zikirler ve okumalar aynı yerde aynı saatlerde ve tek seferde yapılınca etkili olur parça parça davet yapılmaz daha söylenecek çok şey varda sadece yapmamanızı tavsiye ediyorum kısacası genelde sonuçları pek iyi olmaz...