Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
dua ederken hz. peygamberin yüzü suyu hürnetine şu hacetini kabul eyle diye vesile edemiyormuyuz, veya onun şefaatine bizi mazhar et demiyecekmiyiz,
malum hz. peygamber ahirete irtihal etti,vahabiler buna şirk derler sende vahabisin galiba...
|
Şimdi gerçek şu ki Allah c.c Zaten Cennete girecek kullarını şefaatten faydalandıracak
evet şefaat hakkı Resule verilecek şeyhlere değil Muzemmil suresinde Makamı mahmud için çalış çabala diyor Allah cc makamı mahmuda erişmek için o zamanlar ben bilmeyerek dedim ki herkes böyle yaparak makamı mahmuda erişir orda peygambere verilmiş demiştin abi ?
Vallahi tarikatçılar şeyhini resulden daha çok yüceitiyor şahid olmasam amenna dicem bir sürü ayet paylaştım bu hususta padişah ın yanına girdin yok vekil olacak Padişah ne Zaten Allahın huzuruna istesekte istemesekte çıkacaz ha siz Allah ı borakıp da kulu vekil edinecekseniz siz bilirsiniz @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben Resule dahi vekil demem Çünkü Allah c.c kendi vekilliğini ayetle ilan etmiş nitekim resulede bikaç ayatte sen onlara vekil değilssin diyor amman kardeşim isteyen cehenneme balıklama atlasın banane ben ayet hadis attım aklı olan düşünür doğru yolu tutar şeyh sünneti değil Resul ve ashabının sünnetine uyan kurana uyan kurtuluşa erer ve 73 fıtrattan 1 i cennete girecek deniyor Emekler boşa gitmesin İman kulu tatmin etmek için varsa Allah ı hoşnud etmek için değilde kulu hoşnud etmek için çabalanıyorsa nebilim işte vebal benden çıksın Ahirette vekilim bana Biliyordunda neden söylemedin anlatmadın demesin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]