Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Yahu mübarek sen nerde yaşıyon nasıl yaşıyon ve hala niye yaşıyon " ölüler ve ölü " diye bahsettiğin kainatın hürmetine yaratldiğı Resurullah SAV. yahu peygamber peygamber ne denilr daha sahabe gidip niye yardım istesin mezarında Resurullah efendimiz hepsini görüyor ne sıkıntısı varsa rüya aleminde konusur gorüşürler bunu anlayabiliyomusun zaten daha kabrinden gidip istemeye hacet ne ama onun faydası olmaz dediğin bambaska bak koca peygamber geçtim bunlar resmi kayıda geçenler
1999 da istanbulda yaşananlar bunlar peygamber ayağında toz olmak ister ALLAH Dostları neler yapmış sen efendimizin faydası olmaz diyorsun
1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta ve hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...
OLAY-1
O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.
OLAY-2
Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.
OLAY-3
Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.
|
Senin bu dediklerin sadece iddiadır hiç bir aslı yoktur Kuran ve Sünnette böyle bir şey yoktur
Allah sizlere hidayet etsin