Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
-kime yardakçı diyorsun bana mı yardakçı diyorsun sen ?
-işidi merak etme oldukça iyi biliyoruz koyu şeriat adı altında güç elde etmeye çalışan sapkınlarla birmi tutun bizi bu nefret soylemi laflarına dikkat et laf sokacam üste çıkıcam diye iğneleycem diye veable girme haddi aşma kendini güzelce dedifade edersin sert bir dillede ama hakaret etmden saygı sınırlarını aşmadan et diyebilrsin imas ş u yazılarında şoyle dedi onlara niye lafın yok iyi bak o yazılara iams hocanın uslubunun yumuşaması için bir çok kez hatırlattım kendi tarzı o yüzden daha fazla tekrar etmiyorum
-taciz eden kim isim de soyle ortaya lafı atmakla konuşmayla olmaz
-yezit kim onuda belirt eline zahmet
-akıl yaşta olsa idi en yaşlılar en bilgi en zeki olurduki bu söz konusu değil akıl baştadır lakin insanların aklıyla alaya alıp eğlenmek de hoş değil hakaret etmekde heleki mümin birine kafir lerin yerine koymak hakkındakisahih hadislere bir bak
- şimdi enerji celp ederek varlıkları aracı etmekle
allaha dua edip birşeyleri vesile kılarak yada kılamyak amelde muaffak olmak arasındaki
benim gördüğüm ince farklar şu yani sana hak verebiliceğim nokta şunlar
-eğerki yardım istencekse ister büyü de ister enerji iste manipülasyon ister insanlar cinler düşün
-yardım istencekes allahtan istenir ayetlerle sabittir hadislerle
bizde allaha niyetimzide cidiyet netlik ve samimiyet göstermek için bir takım aracıları kullanıyoruz
-tamamda aracı ne olduğu önemli
misalen domuz yağı hayvan leşleri vs yada hindli tanrı isimleri yada hristiyan ters haçları sembolleri vs ile dua etmek hak din islama tersdir hreistiyanlar allah yücedir dese doğrudu ru bunu ingilzicede soyle süryanicede am ise oğludur dese maijkal çalışamda şirktir kafirliktir yanlıştır diğer bu yazıtların tekniklerin onların hükmü kalmadığı gibi allahı aracı etmeye dolandırmalrala ve noksan bırakmakdan ibaret çoğu tekniği şeytnai enerjiyi çekmenin farklı metodu
ben varlık kulanılıcaksa bunu şeytani değil mümin cinleri olmasını doğru bulurum
eğerki dua edilcekse farklı inançlar değil eski tekniklerle değil kuran ayetleri esmaları nı doğru kabul ederim
istersen 100 kez vedud çekip allahtna sevdiğin arasında gönül yapmasını iste eğerki niyete deli divane olsun bağlansın yani özgür iradeyi karşıdaki kişi bilmiyor farkında değil izni yok ve dini nikah yok kardeşin vs değilse caiz değilse bunlar yanlış dır koşullar uyumsuzdur
bu da benim görüşüm dür iislami kaidelerdir gönül işlerinde bunlar varsa şirkde yoksa uygulamda vs yapılması sorun değildir celpin muhabbet kimi çalışmalar enerjini enerji çekerek değiştirip celp eder kimisi varlık celp edip diğer insanlara güzel gösterir iradeyi kısıtlar
ve şunu belirteyim evrende enerji vardır bu büyü değildir ama enerjiyi mümin olamyan varlıklarla manipüle etmek çalışam yapmak büyüdür ama ben daha çok şerli işlemler irade kısıtlayan vs şeylre büyü sınıfana koyarım
-hadi varlıklar enerji yiyen parazitlerdir müminler kuran okuyarak vb islami lkaidelelre enerji çeker beslenebilirler alternatifdir doğru olanda budur
-cinler insanlar kadar verimli üretemedikleri için insanlara genelikle imrenme sebebi buudur lakin enerjiyi genelikle insanlardan daha iyi kontrol ederler buna suanki bir çok medyumun büyücününü zazrtun zurtun vaadd ettiği öğertiler güçleri hata islam kaidelerdeki keşf yetenği kalp gözünü bile dahi edebilrsin asıl keşf kalp gözü çok farklı olsada terimsel sorunlar var ortada ir bu varlıklar yani ksaıcası mümin cinlerı kullanmakla kafir ne olduğu belli olmayanların arasındaki fark nettir
- diğer dediklerinii bana demediğin için cevap vermeycem
-ve tekrar diyorumşikayet edildim dedin admin den uyarıldım diyorsun at şu yazışamalrın ssnide doğruluğu görelim sadece imas hocanın yazısını itha etceğine diyer konularada değin
|
güzel bir yazı yazmışsın her maddesine imzamı atarım, yazılarımda empati kurmayı ve belli bir çerçevede konuşmayı maalesef imasa karşı bıraktım, o da benım yazdıgım seyler uzerınden bana dinden çıktın cehenneme gittin budist oldun hindu oldun şöyle böyle dediği için. ağzına her geleni söyleyecek benım yazdığım yazıları gözleyip oradan vurmaya çalışacak ama insanların aklıyla alan eden ben olacam? sen de kusura bakma gördün bunu yapanlara ağızlarının payını verdim. birileri ağzına geleni söyleyecek bana, yazdığım her cevaba çocuk gibi ters cevaplar verecek ben de cevabı gerektiği şekilde veririm., yezit derken hasetçi kindar intikamcı çekemezci insanların tamamına yezit derim. bana hindu budist dinsiz diyenlerin tamamına yezit diyorum eğer sen benım yazdığım mesaj üzerinden bana dinsiz kafir dönek diyip her mesajımda beni taciz edeceksen o yezit lafı senın ıcın geçerli. takdir edersinki bu şartları sağlamış insan sana da aynı şeyi yapsa hoşuna gitmez. birileri dinden çıkarma ve dine dahil işlerinde noter olmuş, ben bu oyunu bozarım.
yukarda büyü ve havas mekaniğini çok iyi açıklamışsın, inanç ve teori yönünden gerçekten bildiğini kabul ediyorum. ki sana direkt bir lafım olmadı, sen sadece imasın bana karşı attığı mesajlarda yancı olarak bulunmayı seçtin. yüksek ihtimalle benım ne demek ıstedıgımı imastan daha ıyı anladın ama taraf tutmak ya da orada kendı bıldıgın uzerınden tartısmaya katkı sağlamak ıstemedın. anlıyorum psıkolojık surecler sosyal gerilmler herkesi etkiler. ta ki şimdiki mesajına kadar ben seni sadece yancı olarak gördüm. yukarda yazdığın mesaj tüm büyü ve havas işlerine hem islami hem evrensel açıklamalar bulunmuş. benim dediğimde senın dedıgınden farklı değil. hatta daha garibi benim dediğim imasın dediğiyle de aynı. sıkıntı da burada başlıyor benım ıcın. o attıgım görselde imasın attığı mesaj ile benım yazdığım mesaj arasındaki ortaklığı görmek gerekir. ama bu ortaklık ve anlayış birliği olmasına rağmen sırf hasedden şerden fesattan benım yazdığım uzerınden benı kafir ilan edeceklere cevap vermeye devam ederim. bu foruma insanlarla uğraşmak için değil insanlarla bilgi alışverişi yapmaya geldim. kimse bu sitede yazdığı mesajların altına hep aynı adam tarafından abuk sabuk hakaretvari cevaplar verildiğini görmek istemez. ha hakaretvari dinden çıkarmalar başlamışsa bana da insanlara haddini bildirmek düşer.