Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
hangi metodu soyledi imas hoca?
denk geldi misal ne yapcagini bilmek lazim yakazada
aynen kardesim biz fakirler sihirbazlar gibi ruyada cirit atamiyoruz imgeleme ile ancak giriyoruz
sahsen ben girsemde eğlenmiyorum her sitedigimi yapabilmek falan sıkiyor zaten ruyada oldugunu fark ediyorsun hepsi yalan hayale ettigin seyler bayiyor insani
|
Okumalrini bitir inşallah abim zamanı gelince ulaşmak istedigin menzile ulascaksin Allah'ın izniyle abim sabır en güzel meyvedir bu fani dunyada 🙂
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lucid astral de aynı şey olabilir rüyayı komple kontrole alamıyorsun sadece Rüyada kendi bilincindesin olaylara verdiğin tepki falan astralde aynı böyledir tek fark çoğunluğu gideceği yeri belirler ama çoğunlu nereye gittiğini bilmezde dışardan ses gelir fakat istesende cevap veremezsin ve çoğunlukla seste duymazsın uyku daha ağırdır ama istediğin an kalka biliyorsun bende astrale çıktım ama gitceğim yeri ben belirlemedim ben yıldızları gezegenleri izledim falan dıştan gelen seste boğuk anlaşılmıyordu beden uykuda astraldede kendi bedenini değil sadece gittiğin yerleri görüyorsun kendini dıştan görsen zaten varlık etkisi o sana kendini gösteriyor veya astral değil rüyadır bilinçli rüya lucid zaten rüya geçişlerini yakalayan her daim astrale çıkar misal bedeni uyuturken ilkilme yada elektriklenme olur bundan sonrası o ilkilme olmaz ama elektriklenme olur ışık parlamaları şimşek çakmaları olur sonrası ya rüyadır yada astral yada varlıklar seni kendi alemine çeker patlayan kafa sendromu gibi ama sonrasında başka boyuta geçiyorsun veya çekiyorlar işte bunlarla çok uğraşınca karabasan gibi oluyor zihin özgürlüğe alışınca bedeni uyutup kaçıyor astraldede olayı yöneten sen değilsin sen anca kendini yönetirsin buda lucid oluyor acaba astral diye bişi yokmu hmm
|
Yıldızları ve geze genleri izledin demek emine ablam peki dünya duzmuvydu yoksa yuvarlak mi geoitmiydi🙂