Alıntı:
shivaa Nickli Üyeden Alıntı
hakaret edeceksen konuşmayı bilmiyorsan tartışmayalım bu yaşından sonra edebi benden öğrenme. havas büyüdür, buna inanmıyor olabilirsin çünkü aklının almayacağı milyonlarca basit meselelerden biridir. hafif büyüye tarafım demedim hayırlı büyüye tarafım dedim. bi de bu yaşından sonra okumayı sana ben öğretmiyim. büyü beni havaya kaldırmaz böyle bir amacı yok atarlı sözler söylemek için bu forum yanlış bir yer. ergenliğini yaşayamadığın için üzgünüm ama bu ergenlikleri benim üzerimden yaşaman için geçerli bir sebep değil. yazdığım her mesajın altına abuk sabuk garip cevaplar verıyorsun, açtığım konu başlıklarının altına garip cevaplar atıyorsun, ağzının payını alınca da ağlıyorsun. havas büyü değil diyorsun, peki öyle olsun buna inanmak seni cehennemden koruyacaksa inan buna ben engel olamam. ama ergen gibi yazdığım her konu başlığının mesajın altına abuk sabuk cevap yazarsan hem de kırmızıya mor diyerek uçağa tavuk diyerek kendini zeki sanıyorsan acırım haline. iki gram edebin varsa yazdığım mesajlardan cevaplardan uzak dur, bir şeytanın musallatından bir senin musallatından hoşlanmadım şu forumda. yallah başka kapıya, ergenliğini yaşayacak çok mecra bulabilirsin halen bu yaşında
|
senin kafada budismi hindu mu bilmem ne isimle gelmiş birini kaile alıp konuşmak zaman kaybı git inandığın tanrıların anlatsın sana islami havas sitesine gelmiş ahkam kesiyor...