Alıntı:
shivaa Nickli Üyeden Alıntı
ikinize de geçmiş olsun, havasın büyü olduğunu belli ki ilk benden duymuşsunuz hiç de kendiniz oturup yazılan tekniklerin biçimlerine doğru dürüst kafa yormamışsınız, özgür irade dedim diye yapılan diğer şeyleri sıralayıp bunlar büyü değil mi demişsin, bu karakterinle zekanın uyumuna bayıldım. senin için özel bir ekleme yapıyım, büyü ile taşı havaya kaldırırsın ve saydığın diğer şeyleri yaparsın diğer cansız varlıkları da etkilersin bu bunun büyü olduğunu gerçeğini değiştirmez. bunca sene bu havas sitesinde takılıpta havasın bir büyü çeşidi olabileceği hiç mi aklınnıza gelmedi cidden? bi de gelmiş bana akıl satıyorsunuz... hayatta dünyada neler var böyle ha büyüyü hakir görüyorsan siteye girmezsin olur biter, ben hakir görmem büyüyü ancak sefil istekler için kulllanılırsa hakirdir. benım anlayısım bu ama maşallah senın anlayışın hem tamamen haram oldugu yonunde hem de sıtede her gun havas hakkında atıp tutuyorsun.. allah basiretinizi vizyonunuzu arttırsın, benım yazdıgım her mesaja da ozellıkle yanıt verip tartışma çıkarmayın lafı yiyince gidip admine ağlıyorsunuz bak bana ne dedi siteden banlayın diye, adminler bana yazıyor tartışmayı sürdürürsen siteden banlanacaksın şeklinde. alt edemeyince admine koşacağınız konuları bana burada açmayın, kendi kendinize debelenirsiniz
|
1-yukarda suryani buyucu nun dediginden bahsettim dikkat bilerek mi etmiyorsun yoksa işinize mi gelmiyor?
2-merak etme buyu tekniklerinede havas tekniklerinede baya bir analiz yaptim karsinda ki 2kisi ne kulaktansms adece duydukları ile duruyor nede sadece laf ebeeligi yapiyor
3-tasi kaldirmak buyu diyorsun ben enerji diyorum buyuyu şerli kotu dusuncelerle yapildigini soyluyorum sen bu buyudur kabullensene abi diyorsun ben büyücülerin auralari siyahdir diyorum sen fark etmedinizmi abi diyorsun ...
4-sihirbazligin vasitalarla lakin hakin emri mucizelerle olur
5-sen harutla marutu bakmazmisin baka 102kisasina benim dediklerime örtüşür dediklerim senin dediklerin ortusmes ayete yani sen allah lafzini agiza alirsin ama kurani kerimin mealini gercekten okudunmu?
6-son dediklerin bana değil fakat burasi majikal islemlerin ve büyücülükun bu sitede bilgi amacli disinda kac tane konuda gördün ya burdaki islemler islami adi altında şeytani islemlerdir yada islami islemlerdir bilgi sahibi aradaki farki anlayip uygular anlamayanada hepsi helal sanir kari kocayi ayirir sonra benim niyetim iyiydi der de der sen genis konustugun icin nerden seninle tartisicagiz onuda bulmak zor
7- benim celp islemlerime bakis acim farkli bunu ayrıntı vererekde anlatim cogu konuda lakin bazi alanlarda zayifligimdan oturu diger celp islemlerini haram helaligini belirtemiyorum kapatinca onlarada yorum yapicaz sende ilim sahibi biriysen cikae su materyallerle varliklarla kendi auranla yaptığın büyü leride İslam'a gore hangisi helal hangisi şirk hangi haram kiyas edelim oyle lafi soyleyip argumanlar sunmadan kanitlar koymadan agie bir iddia da bulununca sosyal tsrtidma platformunda da elestiri alinca susmakla olmaz yoksa gelsin buyuculer medyumlar abi"seytana yalvaran yakaran tilsimi vefkinatip abi bu askinizi insallah getirir yapmayan atdin bilgilerini diyip yapar gecer" yani ya tez lerini sunarsin bir konuda mertce savunursun elestirileri de ya gormezden gelir yada cevaplarsin yada çeker gidersin ha admin izin vermiyor uda imas hoca farkli yorumladigi icin sana guvenemedim onu da kanitlarsan bu meydan okumayi ona gore cevaplarsin
allah da senin basiretini ilmini artirsun kardeşim ilginctirki bir hintli tanrisini profil resmi yapmissin oyle cinleri benimsemekde Allah'a şirk degildir helaldir dersin simdi sen yada pirincin icindeki beyaz taslardan miydin pirincmisin ayirt etmek seni zor...