Alıntı:
shivaa Nickli Üyeden Alıntı
ikinize de geçmiş olsun, havasın büyü olduğunu belli ki ilk benden duymuşsunuz hiç de kendiniz oturup yazılan tekniklerin biçimlerine doğru dürüst kafa yormamışsınız, özgür irade dedim diye yapılan diğer şeyleri sıralayıp bunlar büyü değil mi demişsin, bu karakterinle zekanın uyumuna bayıldım. senin için özel bir ekleme yapıyım, büyü ile taşı havaya kaldırırsın ve saydığın diğer şeyleri yaparsın diğer cansız varlıkları da etkilersin bu bunun büyü olduğunu gerçeğini değiştirmez. bunca sene bu havas sitesinde takılıpta havasın bir büyü çeşidi olabileceği hiç mi aklınnıza gelmedi cidden? bi de gelmiş bana akıl satıyorsunuz... hayatta dünyada neler var böyle ha büyüyü hakir görüyorsan siteye girmezsin olur biter, ben hakir görmem büyüyü ancak sefil istekler için kulllanılırsa hakirdir. benım anlayısım bu ama maşallah senın anlayışın hem tamamen haram oldugu yonunde hem de sıtede her gun havas hakkında atıp tutuyorsun.. allah basiretinizi vizyonunuzu arttırsın, benım yazdıgım her mesaja da ozellıkle yanıt verip tartışma çıkarmayın lafı yiyince gidip admine ağlıyorsunuz bak bana ne dedi siteden banlayın diye, adminler bana yazıyor tartışmayı sürdürürsen siteden banlanacaksın şeklinde. alt edemeyince admine koşacağınız konuları bana burada açmayın, kendi kendinize debelenirsiniz
|
sikayet konusunda mesajin var dedin,mesaji goster dedim göstetemedin yine ayni halti yiyorsun,diyorum ki admine şikayet mesajini goster,gosteremezsen müfterisin....
havas ilmini büyü diyen ilk akli evvel ve eksik akıl sen oldugun icin,evet dogrudur ilk defa senden duydum,taoist bilim diye taoist sapkinligi öven birinden,hele büyünün hafifine tarafim diyen birinden baska bir sey duymak hıc şaşirtici değil,büyü ile tasi havaya kaldirnak mûmkün demişsin onu bilnemde, büyü seni havaya kaldirmiş onu görüyorum...