Alıntı:
Jigsaw44 Nickli Üyeden Alıntı
Evet açıkçası nefsimin bir populer olma isteği yok değil. Yani bana şifacı desinler. Bak bu şifacı. İşte gururlanayım gibisinden. Ama onu nefsim istiyor. Vallahi ki ben değil. Bazen yok yok diyorum. Ben bunun için değil. Tövbe ediyorum hemen. Sanki içimde birşey konuşuyor da o istiyor gibi
Ama gerçekten insanlara bir faydam olsun istiyorum.
|
İstediğin o özelliği alman zor derim.Niyeitini düzelt.Sana niyetin halis değil derken zaten cevabını kendin yazmışsın.Allah CC kalplere bakar verir diyorum.Sen daha yazmadan ben halis değil dedim ise o kısmıda artık iyi düşün.Bizdede var bazı özellikler.
Benim istediğim çok ama sana vereceğim sır şu olsun diğer okuyanlarda anlar umarım.5 vakit namaz-yalan gıybet-dedikodu haram yememe üstüne kamyonla zikir çekersin. ama genede 1 cm yol alırsın sebebi hikmeti gene niyete gelir o kalbe bakar verirse verir vermezse vermez.Bazı kullarınıda kalbi okutur.Niyeti okutur online da olsa.Zaman mekan farkı olmadan.
Çünkü kuranda ne der Allah CC gözünde pul kadar değerimiz yok aslında duanız olmasa size niye değer versin diyor yani dua-zikir-namaz diğer olaylar tamamda işte kulun kalbinden geçeni bildiği için nabza göre şerbet verir.Selametle.
Rabbimiz, “De ki: Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız. Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak.” (Furkân, 25/77)