Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rüya aleminde Allah ne gösterir bilinmez bende Allahla konuştuğumu görmüştüm hatta semadaydım Gökyüzüne şeffaf kuranı kerim vardı çok büyüktü sayfalar şefaftı yazılar parlıyordu okuyordum Allah görünmüyordu ama sesi vardı konuyorduda hatırlamıyorum derin uykudaydım bi kerede rüyada Allah benle konuşuyordu düşünüyorum Allah benle nasıl konuş ben neyim kimim Allah benimle nasıl konuşur sayıklaya sayıklaya lendimi zorla uyandırdım
kul Allahın onu gördüğünü bilmesi ve onu da görüyormuş gbi hateket etmesi lazım çünkü sen habersizken sen izlensen hata yaparsın ama sende onu görürsen hatayı yapmazsın bu böyledir Allah hep görür sen Allah ı ne kadar görüyorsun o önemli takva burda başlıyor
Tefekkür +tevekkül +ihsan= Takva
birinden biri eksik olsa olmaz
|
üstünlük takvadadır rüyalar kimisine şeytan girer kimisine melek rüya ilmi kisme adam akılı bilmiyor kimin salih olduğunuda kalp gözü açık olamyanlar anlayabiliceğini pek sanmıyorum o yüzden hayr yorumlayıp displini bırakmadan amel etmeye iabdete devam etmek gerek