Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun abi bisürü şey yazdım ama çıkış oldu çok şey anlattım gitti demekki nasip değilmiş İhsan yoksa aşk yok aşk yoksa iman yok
İnşallah dosdoğru olanlardan ve samimi olanlardan oluruz İbadet genelde tapınma rituelidir Tapma sadece hareketle olmaz her an Namazda olmalı aşık Kalbi her daim secdeye kapanmalı ki Secde suresinde diyorki Allahın ayetlerini duyduklarında hemen secdeye kapanırlar mümin her andığında tefekkür ettiğinde kalbi secdeye kapanır . Tefekkür eden tevekkül eder tevekkül eden Sakınır Müminin en güzel giyinmişi takvalı olandur takva ne güzel elbisedir bi sevgili ki o bizi hep görüyor Allah hep görürde biz Allah ı ne kadar görüyoruz önemli olan Bizim Allah ı ne kadar gördüğümüz işte ihsan yoksa aşk ta yok Allah görüyor Allahın gördüğünü biliyoruz ama yine günah işliyoruz Sen Allah ı görürsen Günahtan sakınırsın İhsan yoksa imanda yok samimiyette yok
Kendimce rabıta yapıyorum İşte kendi karanlığıma secademi serip güzel bi muhabbet Aşık aşkına Aşkını anlatır öyle bi rabıtaa muhabbet ile sevgi bağlarını kuruyorum imgelemenin en güzeli neyse bi gün dedim günah ı olmasın Allah ı görür gibbi hissediyorum neyse instagramdan bi tevhid sayfasına yazdım işte böyle rabıta yapıyorum ve her an Allah ı görüyormuşçasına hareket ediyor ve öylede ibadet ediyorum Hocanın bana dediği insan Allah ı göremez şirke kadar gitti dedim sen yanlışsın başladım araştırmaya bişey bulamadım sonra Google amcaya yazdım Allah ı görürcesine ibadet diye bi baktım ki ihsan İnsan herkese soru soramaz artık kimseye bişey sormadım benim sorumu anca benim gibi soran sevep verir diyip Kendi sorularım olmadan cevap aradım ki halada arıyorum her gerçek İnsani rahmana Yaklaştırır Bildiklerimi de gafletten unuyorum bu yüzden hep bi sitem kendime Ulaştığın her gerçeği korumalısınki o gerçeği kaybetmiuesin tıpkı ezberlediğin sureyi okumayarak unuttuğun gibi ulaştığın gerçekleride anarak unutmamalısın
|
abdul kadir geylani ruyasinda allahi gordugunu soyluyor nasil bir gorunus bilemiyoruz elbete konusmalari vs var
.
kul hak hep onu izliyormuscasina ibadet etmesi zaten gerek kul ancak onun tecelisini yaptiklarini teffekur ederek onu varligini hisseder bakmak var gormek var o yuzden samimiyet ihlas boyle bir hal icerisinde olanlardadir diye düşünüyorum o hoca yanlış anladi yada ilmi o kadarina yetti o zahir sen batın da kalmist olabilirsin