@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla bisürü şey yazdım sitenin azizliğine uğradım hepisi gitti üşeniyorum şimdi tekrar yazmaya
Neyse enerji alanını genişletemezsin fazla ama enerji yüklemesini ve enerji korumayı söylim enerjiyi korumak için 5 vakit namaz dışında 3 vakit vardırki bu zikirleri çekersen enerjin gün boyu olur 1.si sabah namazından 1 saat önce sabah namazından sonra gün ağırırken ikindiden sonra hava kararırken zikir çok kıymetli bu zamanlarda onuda eklim enerji yüklemede
tekbir tevhid şehadet salavat La havle vela kuvvete illa billa aliyyül aziym Allahım bana kendi katından güç kuvvet ver de isra 80. Di sanırım arapçasınıda okuyabilirsin okuduktan sonra bunu nasıl anlatacam bilmiyorumda denim sonra okuduklarının enerjisinin bedenine nufuz ettiğini hisset ısınma veya güç kuvvet hisset imgeleme varsa yap yapamasanda okuman kafi bende titreşim oluyor en büyük enerji kanalı ağız burun kulaklardır insan esnerken hanı kasılma falanda olur kulakta duyma kaybı nefes tutlması tek fark ilte esnerken gevşiyorsun enerjı kaybediyorsum bunda enerjiyi alıyorsum açık söylüyüyorum yapabilen yapsın
okuyan bu kullanıcı delirmiş olmalı diyen olur muhakak