Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@Lygus nazar etmek farklı gerçi nazar 2 mana bakmak anlamında kullanılmış fakat her bakışta folyo dönecek değil Senin dediğin telekneziye giriyor nazarda her bakıştan olmaz hased ederek bakmak oluyor orda istemsiz veya istemli negatif enerji gönderiliyor bizim çevremizdekiler bilinçsiz istemsiz enerji yollamayı bilmeden negatif enerji yolluyor ve bu negatif enerjiye tutunan varlıklarda insana zarar veriyor
yani enerji yollamayi bilmek lazım enerjiyi yönlendirmek enerjiyi görmek ve nesneyi hareket etirirsin hiç çalışmadan etmeden herkes önüne bi folyo koysa milyonda biri bile başarılı olamaz ha olsaydı herkes bakışla birbirini öldüredebilirdi alaca karanlık filmine düşerdik
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim nesneleri hareket ettirmek zordur ama en büyük mesafe kateden kağıdı oynatır video çeker alttan üfler çogu imgeleme yeteneği üst düzeyde olması lazım ve ne tür bi enerji yaydığına dikkat etmeside lazım yoğun negatif enerji varlık çeker
göz açıkken imgeleyebilmek ve enerjiyi hissedip görmek yönlendirmek lazım şunu bunu okumakla mümin veya kafir cinleri çekersin kendi enerjini ve çevrendeki enerjiyi kullanabilmek önemli ne gerek var yani yeni enerjileri davet etmeye bu hile olur ama nesneyi hareket ettirmek herkesin harcı değil boş insan olmamak lazım yani ne olursan ol mümin ol ama mümin olmayıp teleknezi yapanlarda var levitasyon yapanlar da var belki dünyada 1 elin 5 parmağını geçmez yapan var bunun için sade olmak gerçekleri bilmek lazım kendini bilmek zihni yönetmek ve yönlendirmek enerjiyle bütünleşebilmek lazım yani meditasyon diyorlarda iste meditasyon yapmak doğanın dilinden anlamak rüzgarın sesi duymak rüzgarı görevilmek bütünleşebilmek önemli bu tür insanların bu dünyayla parayla yicek giyecekle işi olmuyor doğanın sesini duyan insan sesi duymak istemez zaten doğaya naif olursan oda sana naif olur her yaratılmışın enerjisi ve her yaratılmışa saygı duymak lazım tabiki baş kaldırmışlara değil (:
insan levitasyonu kendi içindede yapar imajlar sen imgelemeden kendi gelir en ufak bir eşyaya saygı duyarsan oda sana saygı duyar bana göre en ufak iğne bile değeri hak eder senin olsada olmasada bu düşüncelerde olunursa samimiyet duygusu yoğun olur ve Allah ın kelimesi hak olur ben insanı herşeyden üsrün yarattım diyor yaradan üstün olan kibirlilik taslamaz hor görmez bilgilerini paylaşır ve iyi davranor herşeye bi insan bu şekilse bu psişik yetenekleri vardır görülmeyen sadece cinniler değildir insan genelde görür ama nice şeyi görmezden gelir sonrada ben cin görmek istiyorum der bi insan cinleri neden görnek ister bilincin oyunu Şeytanın oyunu nefsin oyunu görünce kibirlenir görmese cin zaten yok ve başlar inkarlara biz bilmiyoruz zihnimizin oyunlarını ama bilen Allah var senin kanın nasıl akar yaradan bilir bilir hangi damarın kabarık olduğunu imtihanlarla o damara vurur ha vurur taki kabarık damar insin işte başa gelen herşey nimet aslında gerçekleri görmek lazım sonra herşeyi görürsün görmen gerekenleri tabi Samimiyet yaradana olunca yaradılanlarda nasiplenir doğruluğun vede dosdoğruluğun anasıdor samimiyet samimiyet olan birinde yalan bulunmaz İnsaLlah yaradana samimi olanlardan oluruz umarım merakını gidermişimdir sormadıklarınıda
|
kardeşim ilginçtir ki sitede bir çok kişi ipe birşey bağlayıp hareket etirebiliyor bende bu durumun kaynağını incelemk istedim etafındak i bir varlıkmı maniipüle ediyor nesneyi yoksa kendi enerjisiylemi imgelyerek lakin çoğu kiş nasıl yaptığını bilmiyor sadece zikir çeken insanlarda sanırım daha çok gözlemleniyor lakin baatılılarda doğuştan bu yeteneğe sahip olanlarda var artık yetnekmi varlıkın oyunumu bilemiyorum düşünüdürücü araştıramya devam edyorum