Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Anlamıyorum ki zaten böyle şeyleri hiç bilmem nasıl olduğunu yani bu büyü falan nasıl oluyor, okuyup mu etkisiz hale getiriyoruz nasıl birşey yapıyoruz, daha doğrusu büyümü ne olduğunu bilmiyorum değişik, her gün artıyor. Daha yazmadığım çok fazla şeyler var, onları yazmaya kalkarsam elektrik faturasını ödemek gerekir o kadar çok yani. bir de 50 mesaj kuralı falan öyle bir şey varmış ben hiç anlamam hayatımda ilk defa böyle bir siteler böyle konuları konuşuyorum o yüzden başkalarına bir şey de yazamam mesaj falan doldurmak için nasıl olacak ?
|
ulubatlihasan surlara sancagi dikmeye gelmissin emme, aradan 24 gun gecmis elinde sancak yok durmadan sur ariyorsun,bu sekilde o surlara hic cikamazsin,dahada ben ondan anlamam ben bundan anlamam diye nazlaniyorsun...
24 gün önceki yap dedigim tövbeyi yaptin mi ?
İmamı Şafi ra.
|