Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim benim varlıklarla işim yok hamdolsun bizde bi kaç şeyden nasibimizi aldık ve varlık kısmı çok geniş hayata bakarsan herşey varlık kaldıki in cin varlık kısmında en çok merak edilen herkes görülmeyen varlıklara kafaya yoruyor illaki görülmeyene kafa yorulcaksa rabbe kafa yorulması gerekir gayb kısmı herkesin favorisi görülmeyeni görmek herkesin isteği fakat biz bu yaşamda olanı gözümüzün önündekileri göremiyorken Görülmeyeni görmek istemek veya merak etmek nebilim bana pek mantıklı gelmiyor olanı görmeye çalışmak en doğrusu herhalde görülmeyeni görmememiz gerekiyorki görmüyoruz Allah azim şan insana çok kıymet veriyor neden insandan esirgesin esirgiyorsada vardır bi bildiği belki insanı koruyordur belki kurduğu düzeni koruyordur veyahut cinleri çünkü insanların hemen hemen hepsinde yönetebildiğini yönetme ezebildiğini ezme huyu vardır herkestede vardır Allah görülmeyeni göstermiyorsa vardır bi hikmeti heralde kibirsiz olanlara gösteriyordur bi eklemedaha yapayım in cini görmek gaybı bilmek degildir gayb Allah katındadır nitekim bi ayette peygamber ben bile gaybı bilmem diyor ben varlıkları bilmemde insan diye varlıklar görüyorum bu görüş bana yetiyor
Ve belki herkes cinnileri görüyordur ;) ama neyin ne olduğunun farkında değiller
|
rabbim insi ve cinsi şeytanlarin kötülüklerinden ümmetin Muhammed'i korusun inşallah