Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
allah kulu sevmese nden imtihan etsinki o kadar kafir var pislikler var onlar güllük gülistanlık hayat sen ise müminsin ama baya bir imtihandasın ve yorulmuşsun yani başına bir musaibet gelrirse napmak lazım kardeşim?
ağlamakmı dizmi dövmek gelene geçene kızmak mı yoksa
hakkı anmakmı hak bela veriyoki benden yardım istesin diye türlü şeyleri yoluna aracı kılıyor
hak seviyor ki sana musibetler veriytor kul razı gelir alır muafatı kul isyan eder alır cezayı yani şükür istiğfar ve dua demeki hak çağırıyor yoska sonsuz mal mülk sahibi azap çetin olan seni neden dünyada sınasın cehenemde sonsuz olarak yakar azap verir işte imtihan bitmeden gelsin günahlarından arınsın diyor bence..
seni hacet tertipleriyle bahtının ve kapalı yolların açılması yükün haifletilmesi ve bol bol dua ya çağırıyım..
|
Mesaj sayım 50’yi geçmediği içim diğer yazdıklarınıza cevap veremedim kusura bakmayın. Evet çevremde bakıyorum hiçbir ibadetine dikkat etmeyen hepsinin her işi ayağına geliyor. Allahı anıyorum daha çok dua ediyorum daha çok yalvarıyorum belki daha hayırlısı gelir beni bulur diyorum ama yok o da olmuyor. Hep bu olacakmış gibi olup olmayan işlerimden, her şeyi kılpayı kaçırmalarımdan hayatım altüst oldu hiçbir duamın karşılığı yok. Tamam ahiret hayatı da var ama bir kere de dünya gözüyle göreyim diyorum ama yine yok bir insanın hiç mi bir duası kabul etmez Rabbim beni duymuyor mu önemsemiyor mu sevmiyor mu diyorum artık çünkü o kadar yoruldum o kadar bunaldım ki artıl hiçbir şey yapasım gelmiyor daha böylece durup ölmeyi mi beklemeliyim bilmiyorum 🥺