Üzüldüm. Rabbim yardım etsin. Benimde birzamanlar buna benzer durumlarim oldu. Bende yüzüyorum yüzüyorum kuyruğuna geliyorum nasıl emek vermişim nasıl yorulmusum bi bakıyorum olmuyor emek vermeyen üstün körü şöyle bi bakan benim önüme geçmiş mulakatlarda. Bi konuda çok iyiymdir ama olmayacak zamanda o konuda hata yaparim. Aksilikler aksilikler.. Hayatında biyerlerde herkes gibi blokajlar var gibi. Ben bu konuda herseyden önce halis bir niyetle tövbe etmeni tavsiye ederim sayfada zurriyet tövbesi ve 99lu tövbe var. Onları okuyabilirsin.
Şükretmelisin ki bu talihsizlikler arasinda canina malina birşey gelmemiş. Ufak tefek ama hayatını da etkileyen canını istemsiz sıkan olaylar.
kendimin de tecrübe ettigi zikirler var.
İyi hissediyorum okuduğumda ve diyorum her ne olursa benim hayrıma olacak inanıyorum diye.
Ya Basir c.c 302 adet
Ya Adl c.c 104 adet
Ya Evvel c.c 37 adet
3 Ayetel Kürsi 3 Nas Felak 3 Fatiha
7 adet : "Allahümme inni euzu bike en üşrike bike şey’en ve ene a’lemu ve estağfiruke lima la a’lem. İnneke ente’l allamul guyub."
Anlamı: "Allahım! Şüphesiz ben bilerek herhangi bir şeyi şirk koşmak (eş ve ortak tanımak) tan sana sığınırım. Bilmeyerek işlemiş olduğum (şirk ve hatalarım) ın senden bağışlanmasını dilerim. Şüphesiz ki bütün gaybları (gizli şeyleri) ancak sen bilirsin."
Ya Rahman C.c 298 adet
Ya Bari C.c 213 adet
Ya Macid C.c 48 adet
Bunları okuyup dua edebilirsin.
.
|