Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl desem bazı insanların kısmeti hayli açık olur neye ihtiyaçları olsa o an o şey gelir onları bulur ya bende bu işler hep tam tersi. Ne için çabalasam, uğraşsam o iş hep yokuşa sürülür gittikçe imkansızlaşır, olacakmış gibi olur ve olmaz. Örneğin nerede olursam olayım minibüsü, otobüsü hep 30 saniyeyle falan kaçırırım, karşılaşmak istemediğim bir insan varsa muhakkak karşılaşır dururum. Yeni mezunum ne kadar iş başvuru yaparsam yapayım geri dönüş bile almam. Çevreden bir sürü kişiye söylemişimdir umursamazlar bile. Sevgi konularında da aynı şekildeyim hiç karşılıklı sevilmedim, karşılıklı sevilmek nasıl bir şey bilmiyorum bile. Olumsuz aklıma gelen ne varsa gelir o beni bulur hatta bazen aklıma gelenden daha da beterini yaşarım. Hiç unutmam istediğim okula 12. Yedektim en son 11. Kişiyi aldılar. Doktora sıra almaya giderim muhakkak 1 kişi önüme geçer yaşlı diye ses etmem tam sıra bana gelir liste doldu daha sıra veremiyoruz denilir. Market kasasında bile hangi kasada sıraya girersem muhakkak önümdeki kişilerde sorun çıkar ben hala beklerken benden sonra diğer kasalarda sıraya giren insanlar çoktan alışverişlerini tamamlamış bile olurlar. Hayatın en küçük alanından hayatımı etkileyecek büyük olaylara kadar bu hep böyledir. Üniversite hayatım boyunca 10 konudan 9’una çalışıp 1’ine çalışmasam sınavın yarısı o 1 konudan oluşurdu nerdeyse 🤣 Neye elimi atsam kuruturum neye maşallah desem nazarım da değer. Aklımdan geçen olumsuz ihtimalleri söylerim gerçekleşir de çevrem bana bu yüzden şom ağızlı der olumlu olarak bahsettiğim hiçbir şey ise gerçekleşmez. Ne yapacağımı şaşırdım bunlar sadece şu an aklıma gelenler ama hayatımın neredeyse tümü bu şekilde ilerler. Bir tanıdığım da acaba yaptığın bir günahtan dolayı musallat gibi bir şey almış olabilir misin demişti öyle korkutulma falan yaşamıyorum ama cidden böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Bu kadar kısmetsiz oluşumu çözmenin bir yolu var mıdır? Tüm bu yaşadıklarım yüzünden kafamdaki olumsuz düşünceleri de asla susturamıyorum ve eninde sonunda gerçekleşiyorlar.
|
Allah yolunu bahtini acik eylesin hayrilisiyla insallah dikkatlice dusunmeli faekli bakis acilarindan da bakmali belki cinlerin oyunu belki sana oyle geliyor baskalarinada sorup dogrumu bu düşüncen dehilmi seni taniyan kisiler yani daha emin olabilirsin