Alıntı:
Orji19 Nickli Üyeden Alıntı
Kardesım beterın beterı var. Bende aılemdeyım. Dua et hayırlısını ıste. Kafanı dınle. Bende oyle yapıyorum. Hocalarımız cok yardımcı oldu sabrı ve duayı tavsiye ettıler. Sende kabullen ve kendını uzme olurmu. Yalnız degılsın.ben senı anlıyorum. Hadı ac ellerını dua et. Donsun dıye degıl hayırlısı olsun dıye Allahın bİr mesajı var sanırım bıze. Sadece ben varım. Kımse yok dıyor. Bızde daha fazla caba sarfedıp ımtıhanla savasmasakmı. @ımas hocam ne der @celcelutıye hocam ne der acep.
|
Allah razı olsun celcelutiye ve imas hocamla konuştum yardımcı oldular insan bazen öyle bir noktaya geliyor kaldıramıyor huzur istiyor laf söylemeden duramayan bir eşim var dünden beri benden büyük ablalarım var sus suski oda konuşur konuşur susar yemeğini veriyorum meyvesini veriyorum uykum geliyor diye yatakları kurup uyuyorum muhabbeti kestim kavga etmiyoruz 2 gündür... 40 gunden fazladır aynı duayi birakmadan dua ediyorum duayı bırakmadım ruhumu yormayan bir dua okurken ne zaman bitecek derdi olmayan bir dua hamd olsun. Allahtan istiyorum.. benden yaşça büyük komsularım var onlar anlatıyorlar dertlerini senin derdin ne ki diyor evin içinde yıllarca kaldık dinleyince hamd ediyorum Rabbim evim onlardan ayrı aynı apartmanda degilim görmüyorum.. bazen işte öyle bir noktaya geliyorum sinirlendiriyor eşim beni isyan ediyorum beddua ettirdi kendisine pişman oldum sadakasını hemen verdim. Allah razı olsun bacım tesellin için. Rabbim zor günlerimizi bizden alıp götürsün yolumuz güzelliklerle dolsun amin amin