Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hamd olsun burdan aldığım uygulamaları birkaçını namazdan sonrada denedim hamd olsun Rabbım elimi bırakmadı bayanım ay başlarımda da okudum Rabbım elimi boş dondurmedi takvami bilemem biraz kendimde zayifliklarim var biliyorum surdurebilen değilim kul olarak Rabbine çok zayıf biriyim yanlış anlaşılmaktan çok yoruldum susuyorum hayatım boyunca duymadığım hakarete maruz kaldım hatırladıkça kaldıramıyorum susmayı tercih ettim suçlu değildim suçlu oldum kimsenin kötülüğünü düşünen biri değilim merak ettim ahlak düzelebilir mi diye hamd olsun aldığım cevaplardan da mutlu oldum ilk kendime Rabbım karşısında düzeltmek sonra duamı etmek .. Rabbım beni kazananlar safında yazsin amin amin. Bu mesajı görenlerde benim için dua edebilir mi çok ihtiyacım var.. selam dua ile hayırlı akşamlar..
|
Mumının mumıne duası kabul olur dıye ogretılmıs bıze. Allahım cıhadında sana yardımcı kuvvetler gondersın.
Bende zor zamanlar gecırıyorum. Ama hanı bİr yerde fılızlemek ıcın gomulmen gerekırya. Karanlıkta kalıp tohumu catlatmak gerkır. Bazen uzaklaşmak gerekir. Dua bızım bu cıhadda sılahımız sanırım. Nacızane ıcımden gelenlerı yazdım.