Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Bide şu var maddi açıdan da sizi kısıtlıyorsa o evden çıkmanızıda istemiyorlar demek olmuyor mu bu? Yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki karşında kanlı canlı bi düşman olsa mücadele edersin ama görünmez birşeyle bu mücadele insanı öyle bi yıpratıyor ki... Ama mesela en azından o evden çıkma umudu var lütfen intihar gibi şeyler düşünme... Benim kınumuda okudun bana bizzat insanlar neler derken yinede düşünmedim hep umudum var ki konumda bile bizzat hoca inanmıyor ve tersliyor yalancı muamelesi bil gördüm. Ama umudunulütfen kaybetme Rabbim bizi bununla imtihan ediyorsa vardır bir bildiği..
Her darlığın bir çıkışı vardır bu çektikleri izin ödülünü belkide ilerde çok güzelliklerle alırız? Biz çare arıyoruz ve arayan elbet bulur ben buna hala ısrarla inanıyorum. Elbet Rabbim sanada banada birini vesile kılacak nolur hayata sarıl
|
inşallah zaten küçük bir ışık arıyorum aslında. konunu okudum ben ama cevap yazamadım kilitlenmiş. ne diyeceğimi bile bilemedim. Ama çözüm bulabilmeni çok isterim. evet maddi olarak kısıtlıyız ve sanırım onlarda çıkmamızı istemiyor. Galiba enerjimizden besleniyorlar.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Ammarlar her evde herkesin evinde bulunurlar o ev nasilki birilerinin meskeni ise onlarinda meskenidir,rahatsiz edilmedikleri surece kimseye sıkıntı vermezler,mekanda bir islem yapilirken sarf yapilip mekan bosaltiltiktan sonra islem
bitip geri cağrilmaz ise bunu yapan kisiye musallat olurlar baska birine sıkıntı vermezler,o evi mesken edinmiş baska varliklar var,o evde sizden önce epeyce bir işlem yapilmis...
tilsim cok tehlikelidir günu ve saati vardir en ufak yanlista bedeli agir olur...
yaninizda biri zilzal suresini okusun eştatel e gelince 15 kere tekrar etsin sonra okuyup bitirsin,eştatel kismında ne hisdettiginizi buraya yazin...
|
tamam dediğinizi birazdan yapacağım. Ammar değiller o zaman size göre. Peki bana ammar derken bir çeşit yön mü değiştirmek istediler. Şöyle söyleyeyim eve girip temizlik yaparken pimapen aralarında yağlar vs vardı.