Gücüm kalmadı. Bebek bekliyoruz dün kanepeleri çektim belim ağrıdı eşime yatakları kur uyuyalım dayanamıyorum belim çok kötü ağrıyor. Ben ikinci kez evlenicem oda sağlıklı bir kadın olacak sinirlendim sen ne diyorsun kavga ettik küfretmeye başladı uyuduk uyandık başım ağrıyor sen nasıl insansın insan şerefine namusuna yedirir mi eşine küfreder mi eger sırtımızdan vurursan Rabbım sana gün yüzü göstermesin mutlulukta vermesin insan eliyle yuvasıni bozar mı? Yeter 2 sene bitti Allahin her gunu kari karı getiricem.Oda bana beddua etti Allah senin ve ailenin belasını versin dedi. İkinci kez ailemin evinden boşuna getirdi birsey soylicem sanane seni ilgilendirmez mutluluk verecek birsey yok ortada.. eve getirdi boşanmaya karar verdik sonra dedi gitme bir gün ailesinin yanına gitti bana karşı doldurdular o günden beri sürekli git demeye huzur vermemeye başladı. Bebek bekliyoruz üzüntüden hasta olucam tansiyonum fırlıyor bebeğin heyecanı bile kalmadı içimde mutlu değilim bu adamla. Mihir hakkımı da vermiyor. Bosanmada hiç birsey vermicem diyor.. 2 çocuğa ders veriyorum senin paraya ihtiyacın yok diyor evlendigimizden beri doğru düzgün para vermiyor..
|