Alıntı:
Pearly Nickli Üyeden Alıntı
çok büyük acılar yaşamışsın, çok üzüldüm. Umarım burdan kalıcı bir çözüm bulabilirsin. bende boy, yüz değişikliği gibi fiziksel değişimler olmuyor. Ben bende musallatta olmadığını düşünüyorum bilmiyorum. Umarım her şey güzel olur senin için. 50 mesaj sınırı varmış onu tamamlamaya çalış. Bir çözüm bulabilmen adına. Ben de çalışıyorum. Konunu özellikle takip edeceğim ve sorunum çözüldü artık konu kilitlenebilir demeni bekleyeceğim.
|
bende öyle demeyi çok isterdim konuyu okuduysan yardımcı olmaya çalışan kardeşimizde var hala yalancı şizofren deli muamelesi yapanda o yüzden konunun silinmesini talep ettim gerçekten anlattığıma pişman oldum. dua okumak için çıkmıştım yine garip imalar olmuş sanırım böyle bişey uydurabilmem için ciddi akıl hastası olmam gerek ve hassas bi insanım insanları tanımasamda onlar beni tanımasada içimi döktüğüm halde bu muameleyi görmek beni kırıyor ve üzüyor o yüzden diğer sitelerde sadece takipçiydim o şekilde takipçi okuyucu olarak kalmaya devam edicem. İnşallah şifanı içinde bulunduğun (ki okudum çok etkilendim) çözümü tez zamanda bulursun herşey bir vesiledir Rabbim hayırlısını versin