Alıntı:
Pearly Nickli Üyeden Alıntı
hayır taciz denilince sanki tek bir şey anlaşıldı gibi düşündüm. Benim bahsettiğim taciz, onların beni rahatsız etmesi yani uyandırması sesleriyle korkutmak istemeleri aslında genel olduğunu düşündüğüm için öyle bir kelime kullandım. sizi de anladım ama tehlikeli dediniz ya ben o kısmı anlamadım. yani tehlike boyutu tam olarak farklı varlıkların saldırısı mı?
keşke yazabileceğim güç kadar beynimde de o güç olsaydı
ama biraz zorunluluk oluyor. teşekkür ediyorum.
ben günlük koruma dualarını 7 şer kez okuyordum, tahhasun duasını gerçekten bilmiyorum ?
kotayı doldurmaya geçeyim bir an önce ama saat geceyi bulur gibi
|
1-dedim ki tilsim farkli da olsa benim bildigim korumaya alir evi evden kalan yada vucuta kalanlar varliklar cikamas ve kisiye hasar verir beyine vucuta felc bile birakabilir bundan tehlikeli dedik ilk once kovulur hadar varsa redavi edilir nkorumaya alinir kapilar kapanir tovbe edilir bbu kadar
tahhasun özelden atayım size 3 kere okuyun simdi 7 kez okursaniz bya rahatsiz olabilir ler de size kalmis nabza gore serbet verirsiniz artık
gece mi sabahmi olue bilmem hamd olsun bende sıkinti yok siz de var egerki soru sormak bilgi almakta acele etmiyim dersenkz yarını bekleyin zaten simdi tahassunu atarim size normal site usulu 50 mesaji doldurana kadar ozelden konusulmaz da biz yardim edelim kardeşimize hayirli aksamlar