Alıntı:
Pearly Nickli Üyeden Alıntı
1.yok ölmedi çocuk yaşıyor, sesini sonradan da duyabiliyordum. evet haklısınız ama onları türkçe olarak daha önce uyardım. gıda kayboldu bi ara yani yemek azalıyordu uyardım. bu sonra gelişen bir durumdu. ben sadece bu durumun onlardan kaynaklı olduğunu anladığım an okudum başka çarem kalmadı ki.
2 memnun gibi miyim gerçekten böyle mi düşündünüz ? öyle olsa neden onları şikayet edeyim.
yani siz tılsım verseniz de yapamam.
peki ben foruma kota doldurmak amaçlı tek tek cevap yazsam herhangi bir ban yer miyim ? kısa mesajlar değil tabii
|
yani art niyetli demedim biz tek sizle degil sizden oncede insanlar la görüştüğümüz icin kendinize ve nefsinizede sakinilan sorulari soruyoruz.farkindalik oluşsun diye yoksa memnun veya degil beni ne kadar ilgilendirirki?
Kastettigim hos bir durumda degil konfor alninizda rahatsiz ediliyorsunuz acele edin ve savasmaya kendinizi nkorunmaya hazirlanin oturmayin demekti...
tilsim ben verirsem mi yapmazsiniz yoksa tilsimin mantigini fark ettiğiniz icinmi yapmazsiniz?
-az kelime olmasi degil kendi yorumunuda katarak yazmalisin allah razi olsun, tessekur faydali givi seyler silinir biraz daha anlam katın zaten belli dk bekleme suresi vsr 4 5 kelime li cumleler ksfi olcaktir