Slm arkadaşım, hicrette bereket vardır, evin,işin huzur vermiyorsa oradan hicret etmekte ferahlik vardir...
Bu hadistir...
Anliyorum seni ama allah bir kapi mutlaka acacaktir...
Bazi seyler.maddi anlamda.el vermez... ama.allahtan yardim.iste ol der hersey degisir...
Bazen oturdugun ev, bazen aldigin araba, bazen calistigin is sana huzur vermez,,, tedbili mekanda ferahlik vardir.
Psikolojik olarak cok yipranmissin.aslinda senin yasadgn benzeri seyleri bende yasadim.zamanla kayboldu.baska yere tasindik vs derken gecti.tam 12 yil bildigin karanlik bi kuyuda yasadim.
A desem kizlar gidiyordu yanimdan.hatta bir cogu daha yuzyuze gelmeden telefonda bitiyordu.her kapi yuzume kapaniyordu.1 tl dahi biriktiremiyordum.sonra evimizde buyuleri bulduk allah rahmet eylesin bi hoca yardmci oldu hersey tersine döndu. Ev araba yazlik herseyimi aldim.Bu sefer asiri ilgiden kismetten yoruldum birinde karar kildim evlendim.evlenir evlenmezde bu kezde aksilikler basladi hersey yine tersine dondu
cok hocalara gittim care olmadi.simdi goruntuler ruyalar gitti ama aksilikler devam;) hemde cok sert.
Seni gayet iyi anliyorum.yillarca ruyalarinda ejderhadan tut yilan basli insanlarla ugrasmis , hatta gercek goruntuler gormus biri olarak.ki durumum cok ust seviyelerdeydi.hem buyu hem musallat vardi.
Istanbuldamisin?
Ve 11 adım namazini biliyormusun?
Ama sana bi kac tavsiyem olacak... sende korku ve panik bir ruh hali baslamis
Her gun abdest alip kibleye dogru otur niyet ettim yarabbi ya selam ismi serifi ile.korkulardan kurtulmaya 131 kez ya selam oku.
Gunun herhnagi bir vaktinde...
3 kelimei sehadet
100 kez estağfurullah
132 kez sallahu ala muhammed
33 kez el.azizur rahim.
33 kez el azizil alim
33 kez el azizil vahhab
33 kez ela yalemu.men halak ve huvel latiyful habir.
99 selamun.kavlem.mir rabbir rahim
7 amentu duasi
7 kevser
7 suphaneke.
1 fatiha 11 ihlas tum okuduklarinida efendimiz tum.peygamber ve allah dostlarina hediye et.
Maks 15 dk suruyor.
Yatarkende mutlaka 3 ayetel kursi
33 suphanallah
33 elhamdülillah
34 allahuekber oku
Allahin izni ile yavas yavas en azindan korkusuzluk ve rahatlama baslayacak.
21 gün banyo suyuna yarim cay bardagi sirke at ....( bu sirede ne zaman dus alirsan toplami 7 olsa yeter)
21 gun tatli kasigi sirke ic. Suyla.karistirarak ic...
Haftada bir kez olsun komple vucuduna zeytinyagi sür ve bi yemek.kasigi ic.
50 sms dolunca sitede imas hoca var onada mesaj at lutfen.en azindan bakim.yapabilir.
Ben bildigim ve yaptiklarimla sana tavsiyelerde bulunmaya calistim.kendini asla.birakma lutfen.
Bu can sana emanet... sen onlardan daha ustunsun.
11 adim namazini mutlaka yap ve yardim iste.