cevaplamaya çalışayım,
1. Biz aslında onların varlığından haberdar olmadığımız için bilinçli olarak onları rahatsız etmiş olamayız. Lavaboya sıcak bir şeyler dökerken de temkinliyiz.
Ama şöyle bir durum olmuştu. Bana göre biraz sinirlendiler. Mutfak küçük olduğu için Salonda bir dolaba erzakları koyardı annem. Ve istisnasız her gece o dolaptan sesler gelir tıkırtı gibi sanki birisi bir şeyler karıştırıyor ve dolap kapağı açılma ve kapanma sesi gelirdi. Ben de durumu fark edince dolabın icerisine küçük kuran koydum ve her gece okuyarak dolabı kapattım. Büyük bir bağırtı sesi geldi ve o gece lamba patladı. Zaten ondan sonra iletişimi kesmedi. bu etkiler mi onları yoksa bana olan siniri mi yansıttı ? çok dua okudum.
2. o erkek olan evet hep o uğraşıyor benimle ama daha önce yaşadığım musallatla aynı değil bu yüzden musallat diyemiyorum ama konduramıyor da olabilirim. ilk başlarda sürekli rüyamda taciz vardı sonra bir dua öğrendim rüyalar kesildi ama yine sesli vs taciz devam ediyor.
3. onları beyaz duman şeklinde görebiliyorum. Ama kadın olanını bir insan suretinde çok net bembeyaz olarak görmüştüm. Kadın çocuk vs çok uğraşmıyor benimle. intihar niyetini bilmiyorum ama yaşadıklarım ağır geliyor.
4. Tılsım hemen etki ediyor peki tehlikesi ne boyutta ?
5. maalesef bulamadım, ve evet istenen miktar beni çok fazlasıyla aşıyor. ben anlıyorum safran vs bunların bedelini kimse cebinden karşılasın istemedim ama istenen miktar bana çok fazlaydı.
6. tılsım önerisi iyi olabilir, hemen etki ediyorsa
7. evet fark ettim, forumu biraz dolaşıp doldurmam gerekiyor.
|