Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
1- 50 mesaj hakkın doldurmanı tekrar oneriyorum yarım saatini alır saçmalamadan biraz kendi yorumu katarak yaz her gördüğün konuya birşeyler
2-site aktif kullancısı olan güzel insanların olduğu bir site bende seviyorum diğer bazı siteler hiç aktif kullancıcı yok sıkıcı oluyor
3-istiğfar güzel
-salavat olması da iyi
-ayetel kursi çemberi uygulama yapıcaksan yap onun dışında yapsanda okusadna yatınca zayıflarmış korunma kalkanı zaten varlıklar en çok en zayıf anımız uykuda saldırır tahassun duası öneririm sana özelden atarım tahhasun 3 kere hadi belki 7 kere okursun ama 3 yeterli olcaktır
-nas felak okumak nazara kötü enerjiye iyi gelir farklı tertiplerlede aynı sorunları define veesile olunabilir tılsım materyalli uygulamalr yada banyo kvuetine kaya tuzu koyup souk suyla banyo yapmak gibi misal en zahmetsizi
-170 kuddus nefsi terbiye içindir nefsiz azgınsa zorlanıyorsan uygulamak mantıklı kötü alışkanlıklara karşı direnç sağlar
|
Bu konuda dolmak üzere gibi 18 mesaj dsha atınca 50 mesajım folucakmgaliba Tahassun duasınada çok denk geldim galiba bir iki kere okumuştum yada not alıp unutmuş olabilirim Ayetel Kürsi duasını çok seviyorum bu çemberi 14-15 yaşından beri yapıyorum ona rağmen bazen okurken ezberimde olmasına rağmen karıştırıyorum buda ilginç değil mi? Ve Tahassun duasını bana gönderirsen çok sevinirim ilgin alakan için Allah razı olsun kardeşim yargılamadan dinliyorsun Allah'ım kalbinin güzelliğini karşına çıkarsın