Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
trajik durumlar
bilakis riyazet YANİ hayvani gıdalar yemeden perde açarsan ruhun ve aklın zaten kaldırmaz maneviyatü güçlendirir ve riyazet yaparsan aklını kaybetemeden varlıklara görüşülebilir tabi daha teferruatlıda basitçe temelleri soyluyorum sana
çoçuk un akıbetini allah bilir anlatıklarına göre senlik bir durum zaten yok buyu varsa üstünde kesilir ve sonratemizlik yapılır sornatovbe eder ve koruma yaparsın hayatın allahın izniyle düzelir
bak kardeşim çok net ve basit soyluyorum zengin değilsin
ve derdin var bu sitede çoğu kişi derdine deva buldu seninkinden daha kötü şekillerde olanlar dahil o yüzden gayret çabala nasipte varsa olur olmsada allahın adını anıcak ondan medet umucaksın ne kaybdersinki
|
İnşallah dediğim gibi çok site var ama hiçbirine böyle üye olup derdimi anlatmak içimden gelmedi hep okuyucu oldum burda ki paylaşımlar bana o kadar samimi geldi o kadar umut verdi ki aşık açık anlattık birde günlük olarak yaptığım duaları yazayım eklerm gereken birşey varsa önerirmisin?
99 Tövbe İstiğfar
99 Salavat
8 li Ayetel Kürsi çemberi
3 Felak 3 Nas
170 Ya Kuddüs
Tövbe namazı ve Allah rızası in namaz.
Çok düzenli olmasada Fetih ve Rahman suresi
Fetih suresini okuyunca ardından 489 Ya Fettah Çekşyorım Rahman suresi okuyunca ardından 298 Ya Rahman 258 Ya zrahim çekiyorum sonra içimden geldiği gibi Rabbimle konuşuyorum dua ediyorum yakarıyorum.
Bazen bulduğum dua terkiplerini uyguluyorum vakit namazlarını bu halsizlik yüzünden yapamıyoum bazenee 1 hafta boyunca bu halsizlik sürüyor sadece tövbe salavat Ayetel Kürsi ve Ya Kuddüs 170 defa yapabiliyorum p halsizliği burda nasıl tarif etsem tarifi olmayan bir halsizlik kalkıp oturmaya zor mecal buluyorum o zamn namaz kılamıyorum hemen hemen 2020 den beri en düzenli yaptığım dualar bunlar