Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Yok yok açılmasın ama etrafımada görünmesin duyulmasın ben bu yaşadıklarımı sindiremşyorum birde görsem duysam daha kötü olurum. Birde 2013 yılında şöyle bir durum olmuştu bana aşık biri vardı birde ona aşık bi kız vardı sonra o kız beni arayıp büyü yaptığını adımda bi mezara gömdüğünü pişman olduğunu helallik verirsem büyünüb bozulacağını söylemişti 2010 yılında cahillikle yaptığını söylemişti sonra onunla zarar gördüğünğ anlatmıştı bu arada kızı sadece ismen tanıyordum aynı şehirde bile değildik. Bende hakkımı helal etmemiştim çok sinirlenmişti zaten yaşadıklarım belli bide üstğne böyle bişey yaşandı o büyü yaptığı çocukta işte sonradan sevgilim olan ve zarar gören çocuk o ciddi psikolojik tedaviler gördü sonrasında hem benim yüzümden gördükleri hemde sanırım o kızın yaptığı büyü etkisiyle şimdi ne haldedir bilmem tabi ki...
|
trajik durumlar
bilakis riyazet YANİ hayvani gıdalar yemeden perde açarsan ruhun ve aklın zaten kaldırmaz maneviyatü güçlendirir ve riyazet yaparsan aklını kaybetemeden varlıklara görüşülebilir tabi daha teferruatlıda basitçe temelleri soyluyorum sana
çoçuk un akıbetini allah bilir anlatıklarına göre senlik bir durum zaten yok buyu varsa üstünde kesilir ve sonratemizlik yapılır sornatovbe eder ve koruma yaparsın hayatın allahın izniyle düzelir
bak kardeşim çok net ve basit soyluyorum zengin değilsin
ve derdin var bu sitede çoğu kişi derdine deva buldu seninkinden daha kötü şekillerde olanlar dahil o yüzden gayret çabala nasipte varsa olur olmsada allahın adını anıcak ondan medet umucaksın ne kaybdersinki