Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Boy uzama ve kısalmyı sima değişimini çocukluğumdan beri yaşıyorum yani düşmem ve 30 kilo almam bonusu oldu onlar bunlarla bağlantılı mı bilemiyorum tabi ki. Ben namaz vrnduaya varım hem birbirimizi motive etmiş oluruz çünkü hep niyetlenşyorum aynen dediğin gibi mesela sabah ve öğle namazını kılıyorum sonra yatak döşek kolumu kaldırmaya mecalim kalmıyor ama söz verdim mi tutan biriyim bu vesileyle belkide yeneriz?
|
O zaman bu sabah başlıyoruz kardeşim sabah namazına kalkıcaz kıldıktan sonra hemen uyumak yok güneş doğduktan 45-50 dakka sonra uyuyabilirsin o vakit içerisinde istiğfar çekelim bir tane de yasin okuyalım sonra uyumak istersen uyu ben uyurum zaten yarın tüm namazları eksiksiz kılmaya niyetlenelim ve sürekli Estağfurullah diyelim zikirmatik varsa o da iyi olabilir psikolojik anlamda vay be bu kadar çektim diyip gaz verebilir o yüzden sayı görmek bazen iyi gelebiliyor en son yatsı namazından sonra rapor veririz birbirimize hatta kaç tane istiğfar çektiğimizi yazarız ilk gün ki plan bu gün geçtikçe bir şeyler ekleriz