Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Bunu bana A4 kağıdına bak diyen hoca söylemişti ama şöyle bişey var bende anksiyete de olduğu için hiç kabiledir isimdir araştırmadım çünkü vefat eden hocam onların isimlerini bile anma görmüyosun çok anarsan göz perden açılır o zaman işimiz zorlaşır demişti yani bu durumda benim gözperdem kapalı olmuş oluyor değil mi?
|
mantıklı onların isimleri soylemek telefon numarasından ... arakdaşını aramk gibidir
bir süre sonra perdeni yırtıp artık NELER neler olur allah bilir çok şey olabiliyor bak şuan hayatın kötü ya perdeler açıldıktan sonra hayatın kim bilir ne olur onlarca kişi nin deneyimin gördüm arakadaşlarım var ha sonu hayırlı bitene var kötü bitende var yani hoca teorik olarka doğruyu soylemiş belki açılsa bir takım lehine ve aleyhine durumlar gelişebilir ama tahminim sen perdelerini açmak istersen çalışırsan çok hızlı açılır da işte mümin varlık yok mürşid yok ilim de yok açılırsa iyice maskara ederler o yüzden açılmaması daha doğr ubence
Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Bunu bana A4 kağıdına bak diyen hoca söylemişti ama şöyle bişey var bende anksiyete de olduğu için hiç kabiledir isimdir araştırmadım çünkü vefat eden hocam onların isimlerini bile anma görmüyosun çok anarsan göz perden açılır o zaman işimiz zorlaşır demişti yani bu durumda benim gözperdem kapalı olmuş oluyor değil mi?
|
bu arada perde bir tane değil perdeler var kulak göz vs o yüzden açmaman şuan için daha iyi