Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Hocam hüddamı olduğunu iddia eden hatta hüddamıbı ismiyle çağıran bir hocaya gitmiştim 2018 gibi beyaz kağıda daire çizmişti orda bana göstermeye çalışmıştı görmemiştim bana sana kabile musallat olmuş demişti sonra ocakta yakmıştı çığlıklarını duyuyormusun demişti hiç bişey duymamıştım ki annem gördüğü duyduğu halde oda görüp duymamıştı ondan sonra hiç hüddamı olan birine denk gelmedim. Benim gittiğim hoca vefat eden hocamda hesaplama yapıp anne adımla sonra dua okuyordu tütsü veriyordu birde muska veriyordu suyu içerken hayvansal gıdadan uzak dur diyordu zaten pek et tavuk sevmedğim için hala arada sırada hayvansal gıdaları keserim. Bu düğüm terkibinş yapsam büyü yerşne geçmez değil mi ona göre bu gece yapmayı düşünüyorum
|
niyetin farklı olrusa büyüye dönebilirde sen burda düğümlerin çözülmsi için bir tertip yapıyorsun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca mumlarla bir çok benzer tertip yapıyor misal ondan daha güzel bir tertip öğrenebilirsin
genelikle kötü enerji ve nazar unutkanlık şifagibitertiplerde suyaişlem yapılır içilir veya banyo yapılır o hoca bence alternatif tıp ve kendi ilmini konuşturuyordu
huddamcı yaktım desede yerineyenisi gelmiş olabilir vs vs farazi bir konuşma olur en hızlı ve net yöntem işin ehli bir huddamcıdan bakım yaptırman o zman soruntespiti yapılır ve ona göre çalışırsın