Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Mesajını okurken ağlamaya başladım ve neden bilmiyorum. Bende çok sevdiğim işimi bıraktım eğitimim yarım kaldı. Evet vesveselerim çok yoğun anksiyete teşhisinde var zaten ilaç kullanıyorum. Ben sebebini arıyorum. Babamla pek görüşüyorum ama bu dünyada en değerli annem en çok yıllardır vediği mücadeleye üzülüyorum beni böyle görmek onu kahrediyor biliyorum insan evladının maruz kaldığı şeylerde çaresiz kalmasına nasıl katlanı değil mi?
Bu arada bende hep 5 vakit namaza niyet ediyorum sonra vakit kaçırmaya başlıyorum işte o dediğim halsizlik hali çökmeye başlıyor namazı ve duayı çok sevmeme rağmen.
Bu arada ben okul hayatımda durduk yere hocaların. Beni yoksaymasına gıcık kapmasına yoksaymasına maruz kaldım ve o yüzden eğitim hayatım bitti. Kadın karşıma geçip seni sevmiyorum seni mezun etmicem sana hep gıcık oluyorum dedi dedi eğitim hayatımı bitirdi.
Çok tuhaf iftiralara maruz kaldım bugüne kadar 1 sevgilim oldu tek selamın olan kişi evli adamla adımı çıkardı.
Yakın arkadaş grubum vardı seneler evvel çocukluktan gelen ve bu durumlarına şahit olan ailemden gibi saydığım insanlar haliyle böyle şeyler herkese anlatılmıyor aralarından biri ve işte eski sevgilim ciddi bi saldırmaya maruz kaldı sonra bütün etrafa benim uğursuz ve cinli olduğunu yaydılar. Başka iftiralar attılar bu süreçte çalışıyordum görselliğin önemli olduğu bir işim vardı hiç olmayacak bir kaza geçirdim 2 bacağım kırıldı 1 yıl evde yattım maddi olarak tamamen 0 a indik sigorta da yok baba yardımcı değil çok fazla borcun içine girdik tedavi ve derkenö o süreçte 30 kilo aldım ve çok sevdiğim işime geri dönemedim bir daha. Çevremde 2 yakın arkadaşım ve anne tarafım kaldı. 2019 da babamla açıkça konuştuğumda tüm bu olanları (samimi bir ilişkimiz yok ne yazık ki) bana geçmişini anlattı benim bildiğim evet babamın babannesi büyücüydğ bu yolla para szanırdı ama babamında gençliğinde satanizmle ilgilendiğini bilmiyordum onunla bağlantılı olabileceğini söyledi. Bu arada ben bebekken annem musallst durumu geçirmiş ama onun durumu tam anlatılanlar gibi olmuş beni bile tanımıyorum vs vs çok detay var bunları 32 yaşındayım ce onca yıl micadele ederken 3 yıl önce öğrendim. Tam biraz herşey yoluna girdi 2020 de deprem oldu evimiz ağır hasar aldı. Şimdi teyzemin yanında yaşıyoruz annemle. Tek sığındığı Rabbim vardır bu yaşadıklarımın sebebi diyorum elbet ama hangi günahın bedelini ödüyorum bilmiyorum. İstediğim normal hayatyan kastı anlamışsındır. Para kazanacağım bir iş hayırlı bir eş ve sağlıklı olmak hepsi bu yükseklerde zaten gözüm yok bana bunlar ve sevgi yeter diye dua ediyorum hep...
|
Bunları benimle paylaştığın için teşekkür ederim gerçektende zor şeyler yaşamışsın fakat bacaklarının kırılması bu boy olayında bir etken olmuş olabilir mi yada evde kaldığın süre içinde aldığın o 30 kilo yüzünün değişmesine sebep olmuş olabilir mi yani demek istediğim bazen olayları bazı şekillerde yorumlayabiliriz bir de bazı şeyler üst üste gelince iyice korkup evhama kapılıyor olabilir miyiz haklısın bu tarz şeyler düşünmene sebep olmuş çok olay yaşamışsın ümmü sübyan, annene gelen musallat, babanın satanizmle ilgilenmesi, öğretmenlerin zorbalıkları sevgilinin iftirası vs ama şunu kendine hatırlat nasıl bakarsan öyle görürsün bende 2018 yılından beri bir iyi bir kötüyüm 2018 yılına kadar yaşadığım hayat o kadar güzeldi ki bir çok şey başardım çok sevildim çok popülerdim bir ortama girdiğim zaman arkadaşım o kadar çoktu ki hangi masaya oturacağımı şaşırırdım yakın arkadaşlarım nazara geliceksin derlerdi uyarırlardı herkesin gözünde mükemmel bir insandım hatta sen bu dünyadanmısın diyen çok insan tanıdım yardım severdim herkesin işine koşardım insanlar sohbetimden keyif alırlardı böyleydi böyle bir hayatım vardı sonra bir anda yatak döşek oldum hayat durdu benim için mesela şuandada öyle gün geliyorki yatak döşek yatıyorum ortada hiçbir sebep yok çok nazar alan bir insandım hala öyleyim mesela şuanda evden çıkamıyorum çıkmak istemiyorum mutsuzum kaygılıyım korkuyorum işkence gibi namaz kılamıyorum şuanda olmuyor ama yapmam gerekiyor nefsim ağır basıyor galiba abdestli gezmeye çalışıyorum gün içinde dualar okuyorum istiğfar çekiyorum yalnız hissetme diye anlatıyorum bunları sana bunu yapıyorum çünkü insan derin acılar çekerken etrafında geçiştirici sözler edilmesinden hoşlanmaz bilirsin ki onun hayatı seninkinden daha iyidir daha mutludur bu sefer iyice bocalarsın bir ben mi böyleyim eksik hissedersin buda korkularının kaygılarının büyümesine neden olur aynen öyle işte bu yüzden sana yaşadıklarımı anlatıyorum konularımıda okuyabilirsin Yalnız değilsin sen var mısın 21 günlük programa onu söyle