Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
nazar sosyal medyadaki fotodan bile değer onu geç isminedn bile değiyor onuda geç şuanki kullandığın bu sahte isim var ya ondan bile değebilir ruhani alem sandığından daha uçuk ileri düzeyde bir alem aklındangeçen olumlu güzel bir niyetin ve kötü niyetle geçen bi r düüşnce bile anında yansıyor tabiri caizse ucu alevli diken üstünde yürümek gibi
elbete dinlerim bi kardeşiniz olarak
ben o düğüm tertiplerini benzeri gördüm ve sakıncalı olmaycağı kanatindeyim tam tersi düğüm atılarak bile naarı vs iyi niyetle sihri iptal büyü iptal yapanlar var allah izin verirse o tertipler vesile olur lakin işin ruhani alemi için benim tavsiyem hacet tertipleri çünkü sihir ve büyü ve musallat rukye ile veya materyallerle değil en etkili hızlı temizi varlıklar kullanılarak yapılır o ise yani işin ehli huddamcı gerekir
|
Hocam hüddamı olduğunu iddia eden hatta hüddamıbı ismiyle çağıran bir hocaya gitmiştim 2018 gibi beyaz kağıda daire çizmişti orda bana göstermeye çalışmıştı görmemiştim bana sana kabile musallat olmuş demişti sonra ocakta yakmıştı çığlıklarını duyuyormusun demişti hiç bişey duymamıştım ki annem gördüğü duyduğu halde oda görüp duymamıştı ondan sonra hiç hüddamı olan birine denk gelmedim. Benim gittiğim hoca vefat eden hocamda hesaplama yapıp anne adımla sonra dua okuyordu tütsü veriyordu birde muska veriyordu suyu içerken hayvansal gıdadan uzak dur diyordu zaten pek et tavuk sevmedğim için hala arada sırada hayvansal gıdaları keserim. Bu düğüm terkibinş yapsam büyü yerşne geçmez değil mi ona göre bu gece yapmayı düşünüyorum