Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
uzun lafın kısasına gelelim o zaman kardeşim
bende araştırmacı bir müminim uzun süredir araştırmalar yaparım hafızam zayıf olduğu halde lakin imas hoca doğru bir noktaya değindi sende ne büyü nede musallat belirtileri yok
anormal bir durum sanırım allahtan gelen bir imtihan bu
o rahmetli olan hocada sanırsam şifacılık alanında alternatif tıpla uğraşan biriymiş ki yaptığı çalışmalar size iyi gelmiş
halen işin ehli bir bakımcının bakması gerektiğini düşünüsemde
sanırım kadere boyun eğip elinden geldiğince bu hallern düzelmesi için çalışmalar yapmak lazım
acabdoğuştan gelen aurasal bir sorunmu diye çok teorik şeyler düşündürtüyor senin derdin hayr ola bakaım en ideali sitee kuvvetl hacet tertipleri var çoğu kişinin deneyip başarılı olduğunu yazdığı onlarla çalışmalara başalyabilirsin gönlünce beğendiklerini istersen linkde atarız
nede olsa saat işliyor ha bugün ha haftay aha gelecek aya ben şuna inanıyorum allah zerre kadar iyillğide kötülüğüde hesaplar
senin bir kez allah demen sana mutlaka fayda sağlar cehennemegirsen bile bir nebze ateşi hafifletir o yüzden kaybetcek çok birşeyinde kalmadığına göre hacet tertipleri en ideali gibi
bu arada tahminim ağır bi rnazar var gibi ama üstünde kötü düşünceleri nasıl oluşuyor bu akdar az iletişimde olduğun halde ilginç
|
Zaten musallat kınusund kafamın en karıştığı durum bu benim yaşadığım ne annemin yaşadığına benziyor ne diğer insanların anlattıklarına. Ben eskiden sosyal medya kullanırken öyle mesajlar alırdım ki tanımadığım insanlardan bile senden nefret ediyorum senin yerinde olsam intihar ederim bu nasıl çirkinlik vs vs. Onun önceside tam aksi hep iltifat alırdım sonra böyle hakaretlere döndü eh çevremde insan kalmayıncaya dediğim gibi aylarca evden çıkmam o yüzden nazar duaları okusamda kimin nazarı değicek ki derim zaten beğenilmeyen hayatında yolunda hiç gitmemiş biriyim.
İstek duaları yapma konusunda hep kafam karışık acaba kadere müdahale ederde istemedin büyü yaparsam diye korkuyorum.buarada burda yine yargılanırım diye anlatmaktan kaçındığım birşey var 50 mesaj dolunca size özelden anlatmak isterim.
Başka bir sitede bulduğum 101 düğünim atıp Felak nas okuyarak açma duası var hazır yeri gelmişken ınunsorayım önce düğüm atılıyor sonra ipler suya doğru Felak nas okuyarak açılıyor üstümde ne varsa çözülsün açılsın gibi bir niyetle illaki bilginiz vardır ama uygulama düğüm atmakla olduğu için büyü sihir bozma nşyetide olsa içime sinmedi sizce yapmam doğru olur mu?